|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Σωστά 280€,ωστόσο αν υπάρξει παραγγελία 10τμχ το κατάστημα με διαβεβαίωσε οτι θα πετύχουμε λίγο καλύτερη τιμή....Όποιος θέλει κάμερα αμμεσα υπάρχει διαθέσιμη από το κατάστημα.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετσι λειτουργουν οι αντιπροσωποι στην ελλαδα,για να προστατευτουν απο τις αγορες μεσω δικτυου...
το ιδιο ισχυει και για τα zumo.... |
|
|||
|
|||
Χρήστο άμα ενδιαφέρεσαι θα μιλήσουμε με pm να έρθεις σε επαφή με το κατάστημα......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην είμαστε τόσο υπεράνω! Σε τέτοιες δύσκολες εποχές ας αλληλοβοηθειθούμε νομίζω δεν είναι κακό! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η τιμή πάντως μιάς και έχω τιμοκαταλόγους στα χέρια μου είναι πολύ καλή και η κάμερα μία από τις 2 καλύτερες της αγοράς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό είναι αυτονόητο,εννοείται πως τα δικά μας παιδιά τα βοηθάμε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρη με πρόλαβες...απάντησα αμέσως μετά από σένα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή το έψαξα πρίν ανεβάσω το thread,νομίζω όπως λές Σταύρο και εσύ που ξέρεισς καλύτερα από όλους μας,έκανε πολύ καλη στο forum..... |
|
|||
|
|||
Γιάννη δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κάμερα (πάω μάλλον για την GoPro) αλλά αυτό το ξέρει η αρχή προστασίας καταναλωτή; Γιατί για παράνομο μου ακούγεται... Τι Ε.Ε. λέμε τότε;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομιζω ο,τι αυτο που σου ειπε ο εισαγωγεας ειναι λιγο μουφα για να πουλησει... Δηλαδη αν αγορασω εγω μια καμερα απο αυτον και μετακομισω στο εξωτερικο δεν ισχυει η εγγυηση της καμερας?? ή θα την επιστρεψω σε αυτον για να μου τη φτιαξει; Δεν νομιζω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ | panagiotis.farmer | Κράνη | 18 | 24-11-2010 10:18 |
ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.. | scorpiobmw | Χιούμορ | 10 | 07-11-2010 11:23 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dimisp | Πλοήγηση - Hardware και Software | 30 | 09-08-2010 11:48 |
ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ | vaskoukou | Κράνη | 6 | 11-06-2010 00:45 |
ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ | BOXER | Τι μας έτυχε | 30 | 13-03-2010 10:18 |