|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αναζητηση Εντουρομποτας
Εννοειται.Θενκς!
|
|
|||
|
|||
Τις παρελαβα σημερα το μεσημερι.
15022012450.jpg Τις φορεσα λιγο μεσα στο σπιτι για να ρυθμισω τα λουρια τους και φαινονται καλες.Δεν εχω ξαναφορεσει μποτες οποτε δεν ξερω τη διαφορα μεταξυ μιας καλης και μιας κακης.Παντως δεν με χτυπανε πουθενα εκτος απο λιγο σφιξιμο στη γαμπα (το τρωω ολο το φαι μου).Οι τελικη εικονα στη πρωτη χωματινη! |
|
|||
|
|||
Μιας που πήγες και την πρώτη χωμάτινη δεν μας λες και τη γνώμη σου για τις μπότες για να έχουμε μια εικόνα?
|
|
|||
|
|||
Χωρις να εχω να συγκρινω με αλλες δεν με χτυπησανε καθολου (τις φοραγα απο τις 6.30 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι) στη βολτα δεν βαλανε καθολου νερο (αν και πατησα σε κανα δυο λιμνουλες με λασπη και μπηκε ολο το πελμα μεσα) αλλα οταν γυρνουσα εφαγαν πολυ βροχη και εβαλαν νερο μονο στο πελμα ομως.απο πουθενα αλλου.
|
|
|||
|
|||
Οπότε ευχαριστημένος... Χαίρομαι γιατί θα ένοιωθα ότι σε πήρα στο λαιμό μου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν μπάζουν στην βροχή.,.,., μακακία.,,. δεν λέει.,. ενω φαίνονται γ@μ@ουες..,.,., |
|
|||
|
|||
ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
|
|
|||
|
|||
ΑΑΑΑΑ ναι καλά λες.,.,.,
άντε καλό βράδυ..,.,., spam off.,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
....ολες μπαζουν Τατουλη.....δεν το ξερες?????
|
|
|||
|
|||
.,.,Xurxkuli μου αν μπάσαν νερό οι SIDI να τις πας πίσω.,., 5 ώρες οδήγησης επι καταρρακτώδους βρόχα δεν μπήκε σταγόνα.,.,., τώρα θα με πεις δεν είναι καθαρόαιμες εντούρο.,., anyway., |
|
|