|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα ΕΚΑΜ έβαλαν τέλος στη βίλλα Αμαλία
Εγώ είπα να τους μαζέψουν όλους, εσύ μου λες να αφήσω τους νεότερους να αβγατέψουν πρώτα....ποιός έχει παρωπίδες και κάνει εξαιρέσεις ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ πήρες ζεστά και αναίτια τα …τσιμπούσια που ευχήθηκα στις πουλακίδες… δεν καταλαβαίνω που θίχτηκες? Ανήκεις πολιτικά ή με άλλον τρόπο σε αυτές τις ομάδες ??? πες το να σου ζητήσω συγγνώμη… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ δεν σου είπα ότι έχεις οτιδήποτε, σου είπα ότι εάν θέλεις ΕΣΥ να κάνεις υποδείξεις … κάνε τες στον καθρέπτη!!! |
|
|||
|
|||
ΜΑΛΟΝ ...βρισκεσε σε σύγχυση γιατι δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώνεις τον αναρχισμό με τον κου#####σμό, φαίνεσαι αρκετά γνώστης των πολιτικών δρώμενων!!!απλα όταν ολοι αυτοι αναρχικός - κουκουλοφόρος – μπαχαλάκης – πλιατσικολόγος - εμπρηστής ....
μπένουν σε ενα τσουβάλι και μεσα σε αυτο το τσουβάλι λείπουν πολύ τότε ......είναι δικαιομα σου!! η επίθεση σου όμως σε σημφορητη μας μαλον σε τσουβαλιάζει και εσένα!!! |
|
|||
|
|||
Στα απαυτα μας για την βιλα της καθε κυρατσας κ για το συναφι σου! Εδω ειναι χωρος μοτοσυκλετιστων κ φιλων! Αντε παιξε παραπερα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι όλα τα γνωστά-άγνωστα και αυτοπροσδιορίζονται ως <<αναρχικοί>> . Ποια …επίθεση??? !!! Καλά, άσε γιατί έχω δουλεία.. |
|
|||
|
|||
Ωραία η δικαιολογία σου....ομολογουμένως ξεκαρδιστική
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βρε Τεοss, έγραψες την "εξυπνάδα" σου, έβγαλες τα απωθημένα σου και τώρα προσπαθείς να τα "δικαιολογήσεις".
Οι περισσότεροι (πιστεύω ) εδώ μέσα θέλουν να εκλείψει το φαινόμενο των γνωστών-αγνώστων, αλλά σίγουρα δεν θέλουν να φτάσουν και στην απέναντι πλευρά που πολύ "όμορφα" εκφράζεις με το ύφος των γραπτών σου. Καλή Χρονιά και Καλά Μυαλά... |
|
|||
|
|||
Χαλαρωστε ρε παιδια,ειναι κριμα να γινονται τετοιες αντιπαραθεσεις σε forum μοτοσυκλετων.
Ειρηνη και καλα χιλιομετρα σε ολους μας!!!!!!!! |
|
|