|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS TRACKER
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
HOT!GPS tracker GPS102 TK102 car charger special cable | eBay http://translate.google.gr/translate.../dp/B005J1U91U αλλα απο Ελληνικο μαγαζι, γυρω στα 12 ευρω (Δεν το θυμαμαι τωρα, αν το θυμηθω θα το γραψω.. ) Last edited by black_hawk; 16-11-2011 at 13:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατι στο site αναφερει "χωρίς συμβόλαια και συνδρομές" τι ισχυει τελικα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βαλε sim καρτοκινητου, παιρνεις μια και εχεις μεσα 2-3-5 ευρω (οσο θελεις εσυ) χρονο ομιλιας και ισχυει για ενα χρονο, |
|
|||
|
|||
Σωστοςςςςς!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ήθελα να κάνω μια παρουσίαση εδω στο φόρουμ για όλους τους φίλους, για να μάθουνε όλοι τι ακριβώς παίζει με τα Trackers, αλλά λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα καθόλου να το κάνω.. Στο ζουμί λοιπόν... το μηχανάκι δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ για τα λεφτά του, το στίγμα που δίνει είναι ακριβές, με μικρή απόκλιση (max 5m), και έχει φυσικά και πολλές ρυθμίσεις για όριο ταχύτητας, αν κουνηθεί η μηχανή κτλπ. να σε ειδοποιεί με SMS. Η ρύθμισή του γινεται σχετικά εύκολα, απλά διαβάζεις το εγχειρίδιο και στέλνεις μερικά SMS στην συσκευή για να την προγραμματίσεις! Γνώμη μου είναι οτι αξίζει να το λειτουργείς με GPRS, διότι η ενημέρωση είναι συνεχής, οπότε σε περίπτωση κλοπής και η κούκλα σου είναι σε καμια υπόγα, απλά θα μπείς στο site και θα δείς ολη την διαδρομή απο εκεί που κλάπηκε μέχρι και το σημείο που έχασε το σήμα (θεωρητικά στην υπόγα!) Απλά αγοράζεις απο Vodafone καρτούλα SIM προπληρωμένη, ενεργοποιείς τα δεδομένα (Surf & mail) και βάζεις 3 ευρώ τον μήνα για 60MB που είναι υπεραρκετα για να σου στέλνει στίγμα κάθε 2 sec! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτο της εταιριας που ειχε μαζι στο κουτι δεν μπορω να μπω.... Με ενδιαφερει αμεσα το θεμα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο 1ος χρόνος είναι τσάμπα, αλλά σε λίγες μέρες λήγει και θα ψάξω να βρώ κάποιο άλλο site, κατά προτίμηση τσάμπα! Αν θές σε ενημερώνω με ότι βρω, απλά λόγω δουλειάς έχω ελάχιστο χρόνο για ψάξιμο και ίσως μου πάρει αρκετές μέρες! * Α, εμένα μου έδωσε και ένα πρόγραμμα που το τρέχεις στον υπολογιστή και κάνει την ίδια δουλειά με την ιστοσελίδα.. κάνεις δλδ τον κομπιούτερά σου διακομιστή (server) οπότε μπαίνεις εκεί για να δείς τις πληροφορίες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ωραίο το όλο θέμα, τα εβλεπα στην Chinavasion και τα θεωρούσα μούφες!!!
Αλλά με τα παραπάνω βλέπω ότι τα τρακερς κανουν δουλειά... Είμαστε σχεδόν 5.500 άτομα εδώ μέσα και πολλά παιδιά είναι ΙΤ personas... Κατεβάζω πρόταση στησίματος ιστοσελίδας η πως αλλιώς πρεπει να γίνει για να μπορούμε να παρακολουθούμε τα οχήματα μας... Μπορεί να γίνει πράξη??? Ας μας πουν οι γνωρίζοντες δεν κακό |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 02:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 14:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 16:24 |