|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανοιχτή πρόσκληση για ποδήλατο κάθε Σ/Κ
Ίσως να μην έχει ποδήλατο και ζηλεύει Άντε με το καλό , θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ κάποια φορά |
|
|||
|
|||
Όποτε θέλεις..................................................
|
|
|||
|
|||
Σας περιμένουμε Δημήτρη, άντε να γυμναστούμε λίγο γιατί μόνο τους σαγονιαίους προπονούμε τελευταία ............................................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Με πρόλαβε η σύζυγος, τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, παρακαλώ τους admin να φροντίσουν να μην μπορούν να γράφουν οι συζυγοι στα δικά μας ποστ... Πέρα από την πλάκα ο λόγος που ανεβάζω το θέμα δεν είναι για να έχω παρέα - όχι ότι με χαλάει - αλλά γιατί το μέρος είναι φανταστικό και αξίζει έστω και μία φορά να το επισκεφθεί κανείς, εγώ το έχω ερωτευθεί και για να είμαι ειλικρινής είναι ο λόγος που κάνω ποδήλατο... Γιώργο θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά... Last edited by frits; 06-04-2011 at 00:55. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ επειδή έχω και τον μικρό (7 ετών με καμιά 1000αδα χλμ. στα πόδια του) αποφεύγω τις μεγάλες ανηφορές, συνήθως μπαίνω από την αστυνομία, φτάνω στην κάτω πύλη, από εκεί νεκροταφείο Κρυονερίου και πάλι πίσω από δασικούς δρόμους περίπου 15 χλμ. ο γύρος... Θα χαρώ να κάνουμε και μαζί τις διαδρομές, (τον μικρό θα το αναλάβει η μαμά) έχω ακούσει για ένα καταρράκτη και ψάχνω να τον βρω αλλά μάταια.... |
|
|||
|
|||
Και είσαι και λίγο μακριά.
Το πορτπαγκαζ του αυτοκινήτου μου πάντως είναι σαν ποδηλατάδικο κάτι θα βρούμε....... |
|
|||
|
|||
Οχι οχι ειμαι αγιο στεφανο,προσωρινα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο αγωνας τωρα δικαιωνεται......
|
|
|||
|
|||
Τότε κανένα πρόβλημα, για το κράνος θα βρούμε λύση...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα για δυνατούς λύτες : Με αφήνει κάθε εβδομάδα από μπαταρία | Slane | Αυτοκίνητο | 33 | 22-04-2011 18:35 |
Ανοιχτή επιστολή του Ρ. Σπυρόπουλου- Διοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ | ortho | Ελλάδα | 4 | 15-02-2011 11:19 |
Διώκονται για την διαδικτυακή πρόσκληση για κατάληψη στη Βουλή | nokie | Επικαιρότητα | 8 | 15-02-2011 10:50 |
GiVi X.01: Kράνος για κάθε εποχή...!!!! | riko46 | Κράνη | 2 | 23-03-2009 01:19 |
Με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του φαινομένου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 5 | 10-03-2009 00:29 |