|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δημόσια Τηλεόραση
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για την οφθαλμαπατη που λες, καταλαβαινω οτι πολλοι θιγονται απο αυτην την κατασταση, αλλοι καλως και δικαιως κι αλλοι εμπιπτουν στον νομο των χλωρων και των ξερων. Ομως εγω χαιρομαι, χαιρομαι διοτι αν και θιγμενος πολλαπλως, προσωπικως και οικογενειακως, επιτελους βλεπω οτι μπαινουμε σαν χωρα σε μια σειρα. Δεν με νοιαζει αν θα βγαζω λιγοτερα, δεν με νοιαζει αν θα μεινω με το βαρα και το κορολα του 2004 για το υπολοιπο της ζωης μου..... με νοιαζει ομως που επιτελους κοπηκαν οι παραλογες συνταξεις των 3000ε+ την οποια σημειωσε θα επαιρνα κι εγω σε 7 χρονια που βγαινω στην συνταξη ενω τωρα μετα βιας θα παρω 1500ε. Με νοιαζει που επιτελους πιανονται οι καταχραστες του Δημοσιου σαν αυτους τους 8 του ΙΚΑ Καλλιθεας ο ενας εκ των οποιων πεθανε μεσα στην αιθουσα του δικαστηριου απο την ενταση......ετσι ειναι, η φυλακη ειναι για τους λεβεντες κι οχι για γιαλαντζι λεβεντες που ξερουν να καταχρωνται την περιουσια των αλλλων κανοντας αυτους τους αλλους να υποφερουν σημερα. και ποοοοοσα αλλα..........φτιαχνονται και στρωνουν σημερα.....για να μην παει η χωρα τελικα στο κενο. Ετσι, για να ζησει η κορη μου σε μια δικαιοτερη Ελλαδα....... Ελπιζω αυτα να τα βλεπεις κι εσυ....... Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης με κανεναν κι ειδικα με εσενα τον φιλο, την γνωμη μου απλα λεω και δεν ειναι υποχρεωτικο να την ασπαστεις ουτε εσυ ουτε και κανεις αλλος. Ελπιζω μονον να μην μου την βγουν απο αριστερα με κανενα 18μετρο ιστιοφορο............. Last edited by GeorgeP; 28-08-2013 at 18:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το καλ(κ)ό με τους ΠΑΣΟΚ(ατζήδες) είναι οτι τώρα πρέπει να κάνουν και το συνήγορο των ΝΔ(των)...
|
|
|||
|
|||
Ανεκδοτακι:
Ο αισιοδοξος: Φως στην ακρη του τουνελ! Ο απαισιοδοξος: Ατιμο τουνελ, πηχτρα σκοταδι εδω μεσα! Ο ρεαλιστης: Νομιζω βλεπω ενα τρενο στο τουνελ! Ο οδηγος του τρενου (λεγε με Φραου Μερκελ): Τι στην ευχη γυρευουν τρεις ηλιθιοι πανω στις γραμμες του τρενου; Last edited by Carduelis; 28-08-2013 at 19:06. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και δεν θα ειναι καλο αυτο...... κατα τα λοιπα ειπα την αποψη μου.........πραγματικα Χ Α Ρ Ο Μ Α Ι γιαυτα που φτιαχνονται στην Ελλαδα χαλωντας το παρελθον.......τωρα δε που οι συνδικαλιστες αποδυναμωνονται ολο και περισσοτερο εκει να δεις χαρα. |
|
|||
|
|||
.....παρα να πανε στον ΣΥΡΙΖΑ για να φανε ακομα περισσοτερα ναι ειναι καλλυτερα αυτο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τις απειλές σου ότι θα θυμώσεις... μαζί μου είναι αχρηστες Γιώργο. Με άλλους και άλλοτε έπρεπε να θυμωσεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εισαι μεγαλο νουμερο........ Αλλα αμα θες.....στο αναλυω |
|
|||
|
|||