|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τσαντάκι σχάρας 1200 gs
πολυ καλο νομιζω?
|
|
|||
|
|||
Εξισου, μια πολυ καλη και ωραια λυση ειναι ενα πολυ ωραιο τσαντακι της Colory το οποιο αν και ειναι φτιαγμενο για τα ATV οχηματα, στην σχαρα της οποιαδηποτε GS ή GSA ειτε εχει σχαρα για βαλιτσα ειτε οχι, κανει μια χαρα. Πανω στην μηχανη ασφαλιζει με τρια ιμαντακια τα οποια στο τελειωμα τους ειναι οπως ακριβως ειναι το τελειωμα απο τις γνωστες μας μπανανες. Τα "ρυθμιζεις" μια φορα στο πισω μερος της μηχανης στο σημειο που βολευει τον καθενα και αυτο ηταν. Ασφαλιζει δηλαδη πολυ ευκολα και απασφαλιζει εξισου το ιδιο. Η τιμη του ειναι 33 ή 34 ευρω. Απο τον καιρο που το αγορασα καταργησα σχεδον τελειως την πισω βαλιτσα.
Βασικο μου προβλημα αυτην τη στιγμη ειναι οτι δεν ξερω πως ανεβαζουν φωτογραφιες για να το δειτε. Αν με βοηθησετε με "απλες" οδηγιες πιστευω να τα καταφερω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν νομιζω να γινει αμεσα. Δεν ειναι ολοι κουκουβαγιες οπως εμεις....
|
|
|||
|
|||
Παντως καταφερα οπως θα προσεξατε να βαλω και "φωτο" και "υπογραφη"..... !!!!!
Υστερα απο "πολυ" ψαξιμο δηλαδη. Καταραμενα μηχανηματα παλιοκομπιουτερ !!!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απλά πράγματα ..... (από μια κουκουβάγια) Δες το άρθρο ΕΔΩ ! .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Επιτυχια μεγαλη σας λεω με τις φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λεοντοκαρδε εισαι αψογος (και συγχρονος λιγο... κουκουβαγια και εσυ ). Οντως απλη τελικα διαδικασια, σ'ευχαριστω. Λοιπον στις φωτο φαινονται: 1. Ο τροπος με τον οποιο ασφαλιζει πανω στην μηχανη το τσαντακι (με τα γνωστα κλιπσακια, οπως στις μπανανες). Δυο πισω και ενα απο κατω περαστο (εγω ετσι το συνδιασα το πιασιμο της). Στην αλλη ακρη τους οι ιμαντες με την βοηθεια σφικτηρων ή οχι, μπορουν να πιαστουν οπου βολευει τον καθενα, και δοξα τον Θεο η μηχανη εχει πολλες εγκοπες ή χαραμαδες για αυτην την δουλεια! 2. Η χωριτηκοτητα του. Σε μια φωτο εχω τον πλοηγο μονο, προς διευκολυνση σας, και σε αλλη ειναι μαζι με την εξτρα εργαλειοθηκη που εχω παντα μαζι μου. 3. Τα μικρα, μα πολυ χρησιμα δυο πλαινα θηκακια και 4. Το πως φαινεται σε πλαγια οψη. Ξανατονιζω το πιο βασικο ισως: Με τους ιμαντες και τις ακρες τους, μπορειτε να παιξετε και να τους φερετε στα "μετρα" σας οπου εσεις θελετε. |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη παρουσίαση Νικόλα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 19-07-2010 03:42 |
BMW R 1200 GSA | Albatros | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 28 | 13-09-2009 02:14 |
K 1200 S | wolferin | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 05-06-2009 14:49 |
BMW R 1200 GS. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 30-05-2009 11:55 |