|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΙΟΒΕ: Σε υψηλό πενταετίας ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος
μάγκες με τέτοια ανάπτυξη κερνάω πασατεμπο και δώρεαν κουλούρι Θεσσαλονίκης για όσους δε πανε διακοπές
|
|
|||
|
|||
Καλά κάνετε και το αντιμετωπίζετε με χιούμορ, εγώ όμως όταν βλέπω τέτοια δεν μπορώ. Προφανώς δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται. Σε κάθε φόρουμ, σε κάθε μπλογκ, σε κάθε χώρο συνάθροισης, διαδικτυακής ή φυσικής, υπάρχει και ένα απεσταλμένο παπαγαλάκι τής κυβέρνησης με συγκεκριμένη αποστολή να διασπείρει θετικές ειδήσεις για το έργο τής κυβέρνησης. Κατασκευασμένες φυσικά!
Τού τύπου "κάτι κινείται επιτέλους", "θετικός δείχτης στο χρηματιστήριο", "όλα πάνε καλά", "οι αυτοκτονίες υπήρχαν και πριν" και άλλα τέτοια. Ξέρετε μωρέ τώρα, το "success story" τού Σαμαρά. Όλα πάνε καλά! Σκοπός είναι να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και να κρατάνε τον λαό κατευνασμένο. Όταν ο άλλος ελπίζει, περιμένει. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει το '99 επί Σημίτη με τα παπαγαλάκια και το χρηματιστήριο για να δημιουργήσουν θετική εικόνα τής οικονομίας για να κερδίσει τις εκλογές. Έφαγαν τα λεφτά τού κόσμου και μετά πάπαλα. (Παρένθεση. Αν είμασταν άλλος λαός θα είχαμε επαναστατήσει 4-5 φορές τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά είμαστε πρόβατα, μούσκαροι που λέμε στο χωριό μου. Στην Αλβανία για το παρόμοιο σκάνδαλο τών πυραμίδων την ίδια περίπου εποχή έγινε ένοπλη επανάσταση. Κλείνει η παρένθεση). Χ*στηκα τώρα εγώ που μετράω την βενζίνη για να με φτάσει για την δουλειά μέχρι τέλος τού μήνα γιατί η κυβέρνηση δια νόμου μού μείωσε τον μισθό στο μισό, κι ο άλλος που ακόμη χειρότερα δεν έχει να πάρει γάλα στο παιδί του γιατί τον απέλυσαν για να πάρουν 25άρη που δια νόμου τής κυβέρνησης κοστίζει λιγότερο μισθό, αν το χρηματιστήριο κινείται ανοδικά. Ε, ρε σανίδα! Βρεγμένη! Last edited by Al Bandy; 02-08-2013 at 13:38. |
|
|||
|
|||
Έλα βρε Θοδωρε ( teoss ) που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είπα για αντίφαση, η εξέλιξη όμως δεν επιβεβαιώνει τον ΙΟΒΕ. Για να θυμίσω τις αποτυχημένες προβλέψεις του Στουρναρα όταν ηγουταν του ινστιτούτου.
Και για να μη γελιόμαστε, όταν στραγγιζεις τον πολίτη δε μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θες να πεις ότι ο GeorgeP είναι βαλτός ; ότι μπορεί και να μισθοδοτείτε για αυτά που γράφει...... Μπα !!! Θεωρίες συνομωσίας.... |
|
|||
|
|||
Είπα εγώ κάτι τέτοιο πουθενά? Συ είπας! Εγώ παρέθεσα απλώς μια διαπίστωση που έχω κάνει εδώ και καιρό. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ με αρκετά από αυτά που γράφεις,όχι ότι έχει σημασία ,αυτό που έχει σημασία για μένα είναι ότι "παπαγαλάκια" τέτοιου τύπου εδώ δεν υπάρχουν,τουλάχιστον από αυτούς που γράφουν σε αυτά τα θέματα,ο ένας γνωρίζει τον άλλον,αντίθετες απόψεις και θέσεις οκ,πιο αντίθετες πολλές φορές δεν γίνεται,τώρα αν γίνεται κάποια φορά για την κόντρα και μόνο,μπορεί ,δεν το αποκλείω,αλλά αν οι απόψεις κάποιου συγκλίνουν θετικά σε αυτό πού συμβαίνει δεν σημαίνει ότι "παπαγαλίζει" κιόλας,με την ίδια λογική και η αντίθετη άποψη είναι "παπαγαλάκι" της άλλης όχθης,δεν υπερασπίζομαι κανέναν ατομικά,αλλά συνολικά,αν δεις πιο ψύχραιμα τα πράγματα θα το καταλάβεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δικηγορίστικη απάντηση.... Αυτά τα πράγματα πρέπει να μπορείς να τα αποδείξεις πριν τα γράψεις, αλλιώς είναι απλά λάσπη στον ανεμιστήρα.. Άσε που εδώ μέσα έχουμε γεμίσει παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πιό ωραίο ανέκδοτο των τελευταίων μηνών |
|
|||
|
|||
η οικονομική ιστορία/θεωρία λέει ότι η ανάπτυξη έρχεται πρώτα "στα χαρτιά" και κατόπιν στη πραγματική οικονομία...
αυτό δεν αλλάζει....σε ΚΣ αυτό όμως που δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί είναι, πόσος χρόνος θα περάσει ώστε να δει η πραγματική οικονομία αυτή την "γραπτή" ανάπτυξη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ είσαι σίγουρα τεχνοκράτης, να προσέχεις γιατί στις μέρες μας αυτός δεν είναι καλός τίτλος...... |
|
|