|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Firexpress BMW στην Ελλάδα
να υποθέσω ότι έχετε δει τα αντλιομοτέρ που είναι με μπόξερ 1150 και μετά και 1200 ε;
έχουμε και στην Ελλάδα, έχω πετύχει ένα στην Τανάγρα |
|
|||
|
|||
Καλο καλο!!!!
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλό!!!
Πλακα-πλακα ειχα πετυχει αναβατη GS1200 με προσαρμοσμενο μικρο πυροσβεστηρα (τυπου αυτοκινητου) πανω στη GS!!! Οταν τον ρωτησα για ποιο λογο τον εχει, μου απαντησε: "Αν παθεις, θα μαθεις..." Πιστευετε ειναι απαραιτητο ενα τετοιο 'αξεσουαρ' στη μηχανη? Μηπως κουβαλαει κανεις απο εμας και τριγωνο? |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.
|
|||
|
|||
Γιατί με ΑΓΧΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ???
|
|
|||
|
|||
εγώ έχω πάρει έναν ωραίο πολύ μικρό, σε σχήμα σφαίρας... δυστυχώς παρά το μικρό του μέγεθος, τον έχω μόνο για τα ταξίδια, όπως και να' ναι έχει το βάρος και τον όγκο του, στο κάτω κάτω μέσα στην πόλη περιμένεις ότι θα υπάρχει κάποιος συνάνθρωπος αν σου τύχει κάτι (και είναι και αστείο να γυρίζεις -αχέμ- σαν να πηγαίνεις σαφάρι -αχέμ- μέσα στο κέντρο... αχέμ αχέμ... ρε γμτ τι βήχας είναι αυτός)
Last edited by NLS; 20-07-2009 at 12:16. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τα συγκεκριμένα δοχεία, επειδή έχω ακριβώς τα ίδια είναι τα 2 αριστερά και το ένα στα δεξιά για μεταφορά καυσίμου για καμινέτο βενζίνης για camping - ορειβασία. Το άλλο το μεγαλύτερο είναι οντως πυροσβεστήρας...
Όσο για το αν χρειάζεται, την ίδια ακριβώς απάντησης μου έδωσε και ένας φίλος που κουβαλάει που μου είπε: αν πάθεις θα μάθεις.... ...μακρυά από εμάς!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πρώτη Bentley Continental GTC Speed ήρθε στην Ελλάδα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 11 | 02-07-2009 17:27 |
ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα | zervas | Ανέκδοτα | 4 | 27-05-2009 16:58 |
Κρούσμα της γρίπης των χοίρων στην Ελλάδα | skippybi | Υγεία | 9 | 20-05-2009 01:26 |
Νόμιμα τα Χenon στην Ελλάδα | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 24-04-2009 02:26 |
H ώρα της Γης και στην Ελλάδα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 11 | 29-03-2009 13:28 |