|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: «Μιλήστε, μη χαθούν κι άλλα παιδιά»
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
Παύλε ... μιας κ είσαι της δουλειάς,
λύσε μου την απορία ... Τί είναι αυτό το κουμπί κινδύνου που πάτησε ο νεαρός, προκειμένου να διαφύγει των συνεπειών του ??? Ο οποιοσδήποτε δλδ, μπορεί να το πατήσει, με αποτέλεσμα ν' αδειάσει τους μισούς επιβάτες στο δρόμο ???
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχεις Π.Μ. |
|
|||
|
|||
Είναι απόρρητη η πληροφορία;
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη το παλικάρι,όταν χάνονται ζωές και για τέτοιους λόγους τα λόγια είναι φτωχά.
Όσο για το κράτος που θαρρεί ότι θα μας δείξει την πυγμή του με έλεγχο παντού,έλεγε κάποτε κάποιος...... ".......μου 'ρχεσαι συνέχεια από πίσω,δεν έμεινε άλλο σάλιο για να σε φτύσω...." |
|
|||
|
|||
ενα απο τα πολλα πραγματα που δεν μας μαθαινουν ειναι η αξιολογηση μιας καταστασης σε συναρτηση με τα δεδομενα που διεπουν το περιβαλον(ελλαδα) που λαμβανει χωρα η κατασταση
(οικονομικα ψυχολογικα ηθικα ) ο νομος παντα ειναι κανονας!!!!! αλλα μερικες φορες πρεπει να εφαρμοζεται με το λεγομενο πνευμα του νομου και οχι ισοπεδωτικα λυπαμαι πολυ και για το παιδι αλλα και για τους υπολοιπους που με ελαφρια καρδια αποφασισαν να δρασουν με τετοιο τροπο χωρεις να μπορουν να διαχειρηστουν την δυναμικη της δρασης τους και τελος λυπαμαι και τον εαυτο μου που μαλον ο αγωνας που κανω καθημερινα για να γινω ενας καλυτερος ανθρωπος δεν φτανει!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
«Μιλήστε, μη χαθούν κι άλλα παιδιά»
Έχεις πολύ δίκιο Στέργιε ακριβώς έτσι. !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Για δωσε τα φώτα σου και σε εμάς !!!
|
|
|||
|
|||
Απόρρητη όχι ρε σεις...
Υπάρχει στην κάθε πόρτα ένα κόκκινο κουμπί (είτε εκτεθειμένο είτε με τζαμάκι είτε σαν μικρή χειρολαβή ανάλογα με το όχημα) το οποίο σε περίπτωση κινδύνου (φωτιά, βλάβη, κ.τ.λ.) το στρίβεις ή το πατάς κ "χάνει" τον αέρα η μπουκάλα της πόρτας κ την ανοίγεις με το χέρι. Σε αυτή την περίπτωση (για λόγους ασφαλείας) τα περισσότερα οχήματα ( 10ετίας κ νεώτερα) επιβραδύνουν σχεδόν απότομα κ ακινητοποιούνται. Προφανώς κατά την επιβράδυνση ο πιτσιρικάς πρόλαβε κ πήδηξε κ χτύπησε. Δεν λέω τπτ άλλο θα αναλάβει η δικαιοσύνη η οποία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ βάσει Κ.Ο.Κ. κ ποινικού κώδικα να πάρει καταθέσεις από ΟΛΟΥΣ τους επιβάτες, δεν υπάρχει για τον νομοθέτη δεν είδα, δεν άκουσα, δεν πρόσεξα, δεν θέλω να μπλέξω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την απάντηση. Η απότομη επιβράδυνση του οχήματος πάντως μπορεί να γίνει επικίνδυνη σε κάθε περίπτωση για τους επιβάτες.
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|