|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αφαιρεση διπλωματος..βοηθεια!!
Απόσπασμα:
Τότε είσαι πολύ γκαντέμης φίλε, Μήπως ήταν ''χαρακτηριστική'' η οδήγηση σου και σε σταμάταγαν? Θέλω να πω μήπως ήσουν φιτίλια και σε γράψανε για λιγότερο για να μην τρέχουν στα αυτόφωρα? Λογικά θέλει πολύ μεγάλο μέσο για να το πάρει πίσω |
|
|||
|
|||
Αν είναι όπως τα λες είναι λίγο απίθανο να σου πάρουν το δίπλωμα για 6 μήνες, ή εκτός αν άλλαξε κάτι στους νόμους ( που όντως είναι αυστηρότατοι στο θέμα αλκοόλ).
Υ.Γ.Μήπως κανένας φίλος σου σου έκανε οργανωμένη πλάκα; |
|
|||
|
|||
Οπα οπα φιλε μου!δν εχω χτυπησει ποτε κανεναν κ σε παρακαλω πολυ μην μπλεκουμε τα πραγματα!δεν εχω κατι μαζι σου κ λυπαμαι ειλικρινα για αυτο που σου συνεβη!δεν αποδεχομαι το "καποιος σαν κ σενα".δν με ξερεις κ δν σε ξερω οποτε δν μπορουμε να λεμε διαφορα ο ενας για τον αλλον.δεν εχω καμια σχεση με την εικονα που εχεις στο μυαλο σου.- και παλι λυπαμαι ειλικρινα για αυτο που σου συνεβη.
|
|
|||
|
|||
Το προηγουμενο ηταν για τον Λουκουμα.akis 21 φιλε μου σε παρακαλω μην το παρατραβαμε!το ξαναλεω δν ημουνα χαλια ημουνα λιγο πανω απτο οριο!οχι οτι καμαρωνω αλλα ρε παιδια μην πατε να με βγαλετε αλκοολικο κ εγκληματια!
|
|
|||
|
|||
gandreas οχι ρε φιλε δν ειμαι κανενασ γκαζοκαυλακιας!!
kornlaz μακαρι να ητανε πλακα αλλα δεν....τον εψαξα τωρα τον ΚΟΚ γιατι ουτε εγω το ηξερα και ισχυει! |
|
|||
|
|||
Αν όντως ισχύει φίλε μου είναι ΑΔΎΝΑΤΟΝ να πάρεις το δίπλωμα σου πίσω πριν τα προβλεπόμενα.Λυπάμαι που στο λέω αλλά βρες άλλους τρόπους να μετακινείσαι αυτούς τους μήνες.
|
|
|||
|
|||
Υπαρχουν συγκεκριμενες παραβασεις που αν εχουν επαναληψη
σε λιγοτερο απο ενα χρονο οδηγουν σε αφαιρεση διπλωματος. Ασχετα με τους ποντους. Τετοια ειναι και η συγκεκριμενη που αποδεικνυει αν μη τι αλλο οτι οδηγεις συχνα εχοντας πιει δο τρια ποτηρια. Αυτο δεν ειναι καθολου καλο για τους γυρω σου!! Ετσι απλα! Και το γεγονος οτι ολοι γυρω σου οδηγουν εχοντας πιει το κατιτις τους πρωτον δεν ειναι καθολου σιγουρο,δευτερον δεν ενδιαφερει το νομοθετη, και στην τελικη δεν ελαφρυνει τη θεση σου. Το μονο που εχω ακουσει παντως ειναι να γινεται τμηματικη εκτελεση της ποινης δηλαδη να το πηγαινει καποιος για 1 μηνα και να το ξαναπαιρνει για λιγο κ.ο.κ. Και παλι δεν ξερω ομως αν το παραπανω αποτελει προσωπικη ΄χαρη΄ αστυνομικου προς φιλο.. |
|
|||
|
|||
σ'ευχαριστω πολυ πασχαλη!
|
|
|||
|
|||
στο έχουν πάρει το δίπλωμα ., η θα πάς να το παραδώσεις..,., |
|
|||
|
|||
Οχι ηρθε συστημενο σημερα στο σπιτι και λεει οτι πρεπει να το παραδωσω εντος 5 ημερων!
|
|
|