|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: News247.gr ΕλλάδαΜετά την Ισπανία σειρά έχει η Ελλάδα
Μπα, μη το λες. Αφού ξεσηκώθηκαν επί τουρκοκρατίας, παρά την ευημερία, την αρμονική συνύπαρξη και την ανεξιθρησκεία που απολάμβαναν, υπάρχει ελπίδα για το προεσεχές μέλλον ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και σου εύχομαι να μη σου τελειώσει ποτέ το κομπόδεμα. Οσο για το βιολί.... επιμένω ότι εθελοτυφλείς, οι εξελίξεις κάνουν οτιδήποτε άλλο από το να σε δικαιώνουν. Ο κόσμος δεν κατεβαίνει μαζικά στο δρόμο γιατί τον έπεισε η κυβερνητική προπαγάνδα ότι φταίει. Και κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα ακόμη. Οπως έχεις γράψει, έχεις διαχειριστεί και ξοδέψει κι εσύ πολύ μαύρο χρήμα. Εγώ όχι φίλε μου, οπότε δικαιούμαι να είμαι θυμωμένος. Εσύ έχεις βολευτεί και δε βλέπεις το λόγο που φωνάζω. Χαζός σίγουρα δεν είσαι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτη δυστυχως ειναι η καινουργια ταξη πραγματων.......η γενια των πρασινοφρουρων,που ουρλιαζε για προοδο και συντροφικοτητα,καταντησε η πιο συντηρητικη γενια που εβγαλε ο τοπος μας....μονο αυτοι και τα παιδια τους να περνουν καλα και οι υπολοιποι να πανε να μαμηθουν.. ευτυχως που οι περισσοτεροι το παραδεχονται και δεν το παιζουν δημοκρατες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα επειδη εγω, σιγουρα χαζος δεν ειμαι, κι επειδη δεν βλέπω ποιος, ανεξαρτητου χρωματος θα ητο ο καλυτερος μηπως εσυ μπορεις να βοηθησεις υποδεικνυοντας καποιον που κατα την γνωμη σου θα ητο καλυτερος σημερα σε αυτην την συγκυρια????? Διοτι το να λεω εγω οτι ο ταδε ειναι μακακας χωρις να δινω λυση ειτε στην μακακια του ειτε στην αντικατασταση του δεν διαφερω και ο ιδιος απο αυτον!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ολοκληρη BMW δεν ειχε τιποτα πανω απο 100 ιππους! Ξαφνικα εφτασε τους 180!!!!!! Οι καταστασεις και οι συγκυριες βλέπεις αλλαζουν ανθρωπους, μηχανηματα και....πολιτικες εταιρειων αλλα και κομμάτων!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο, Σιγουρα κανενας απο τη σημερινη η τις τελευταιες 20 βουλες δεν ειναι ικανος. Δεν δεχομαι οτι ικανος ειναι ο αεργος (οχι ανεργος) τεμπελχανας ... Πιστευω οτι ο περιπτερας, ο μηχανικος, ο αγροτης ειναι σαφεστατ καταλληλοτερος απο τους λεχριτες πιστευω οτι ο μονος που μπορει να αναλάβει την τυχη του εθνους ειναι ο Βασιλιας, ασχετα που ΔΕΝ τον γουσταρω. Ο λογος ειναι οτι το πολιτευμα μας κατερευσε, πρεπει να ερθει κατι αλλο, μονο η μοναρχια ειναι ικανει για μεγαλες και διαθρωτηκες αλλα και αμεσες αλλαγες. Αλλα επιμενω και να το προσεξετε.. και ο θεος να ερθει ο ιδιος, αν δεν κλεισει μεσα κανεναν τοτε θα γινουμε ολοι δωδεκαθειστες.... ο κοσμος ζητα να μπουνε μεσα καποιοι, αν τους βαλει ο γιωργακης (μιας και ο κωστακεης δεν τυος εβαλε) θα εινια κυβερνηση 1000 χρονια. |
|
|||
|
|||
Είπα ότι κατά τη γνώμη μου πρέπει να αλλάξει το πολίτευμα,
δε συμφωνώ βέβαια με ελέω θεού βασιλεία, αλλά με πρόεδρο δημοκρατίας εκλεγμένο από το λαό, κι όχι διακοσμητικό στοιχείο και μαριονέττα όπως τον έκανε ο ΑΓΠ. από κει και πέρα άμεσα εκλογές κι ότι εκλέξει ο λαός. αν η πλειοψηφία εκλέξει ξανά ΓΑΠ, δε θα ξαναμιλήσω. όσο όμως έχουμε κυβέρνηση που κέρδισε εκλογές με ψέμμα σε πρώτη φάση, και προσπάθησε με εκβιασμό να αποκτήσει νομιμοποίηση ( δημοτικές εκλογές), τότε θα φωνάζω ότι μας κυβερνούν στην ουσία προδότες. Το ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι αν μπορούσα να δεχτώ ότι είχε καλή πρόθεση, απέτυχε. Οι εξελίξεις μιλάνε. Αν λοιπόν έχει καλή πρόθεση, οφείλει να πάει σε εκλογές. Κι ότι βγει, τα είπα πιό πάνω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πληρωσαμε πολλα αυτα τα 140 χρονια βασιλευομενης Δημοκρατιας διοτι οι Γερμανοβαλτοι βασιλιαδες θέλανε άλλα πραγματα (γερμανικα συμφεροντα) και άλλα οι ελληνες Πρωθυπουργοι!!! ενα απο αυτα ηταν και η Μικρασιατικη καταστροφη!!!! οσο για την τελευταια σου παραγραφο ....κι εγω αλλα και ολοι οι ελληνες μαζι σου!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
News247.gr Κόσμος ΖωήΠύρινο υπερθέαμα | gsmaniac | Κόσμος | 3 | 31-01-2011 23:58 |
Σε "βασίλειο" των πολυεθνικών έχει μετατραπεί η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 29-10-2010 18:00 |
Service manual για την σειρά R | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-09-2009 03:02 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |
Βραβεία για την σειρά “K” της BMW!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 01-04-2009 17:26 |