GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-08-2012, 02:38
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ

Δρόμος Γρεβενών-Καλαμπάκας (λίγα χιλιόμετρα μετά το Μουργκάνι) υπάρχουν δεξιά-αριστερά του δρόμου μικροπωλητές οπωρ/κων.

Ο εξυπνότερος εξ αυτών σε μια προειδοποιητική πινακίδα για δεξιά στροφή έχει κρεμάσει χάρτινη ταμπέλα (που καλύπτει πάνω από το μισό της πινακίδας) που μας πληροφορεί πως το κατάστημα διαθέτει και "ΣΥΚΑ".

Το λάθος μου είναι που δεν σταμάτησα να την πετάξω την πρώτη φορά που την είδα. Αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερα να ειδοποιήσω την αστυνομία και να περιμένω εκεί για να δω τι θα γίνει. Θα ανέβω σύντομα και αν την ξαναδώ θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη...
Reply With Quote
Παλιό 21-08-2012, 03:01
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

αυτο που ολοι κατηγορουμαι και φωναζουμε οτι δεν μας αρεσει.,.,.,το κανουν τα δικα μας παιδια,.,..,και σιγουρα δεν το εμαθαν απο μονα τους.,.

σιγουρα δεν αρεσει σε κανενα αυτο που βλεπει .,.

και εγω ντραπηκα οταν στην βαρκελωνη σε μνημειο του γκαουτι ειδα το (παοκ ρε)

αλλα αντι να βριζουμε τα κολοπαιδα του γειτονα .,.,.ασ ξεκινησουμε απο το σπιτι μας να διορθωνουμε τα λαθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαγγελη εχεις τεραστιο δικιο φιλε
Reply With Quote
Παλιό 21-08-2012, 08:36
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Ξεκινάει από εμάς, περνάει στα παιδιά μας!
22 χρόνια στο Στρατό, προσπαθούσα να πείσω τους στρατιώτες ότι καθαρίζουμε κοινόχρηστους χώρους, επειδή τους λερώνουμε οι ίδιοι....
Δε μάσαγαν με τίποτα! Προτιμούσαν το "γόπινγκ", από το να πετάνε τα αποτσίγαρα στους κάδους!
Το 2010 στη Βουλγαρία που είχαν αγώνα του WRC , έπαθα πολιτισμικό ΣΟΚ! Χιλιάδες κατασκηνωτές στο βουνό και την επόμενη μέρα δεν υπήρχε ίχνος ανθρώπινης παρουσίας! Όχι μόνο απουσία σκουπιδιών, αλλά και το γρασίδι ήταν αποκατεστημένο. Το είχαν ορθώσει ξανά με τσουγκράνες, εκεί που υπήρχε η σκηνή του καθενός. Τίποτα λέμε! Αυτά δε γίνονται χωρίς παιδεία.
Το τι γίνεται κάθε χρόνο στη δική μας ύπαιθρο στο δικό μας αντίστοιχο αγώνα, δε χρειάζεται να σας πω...

Για αρχή απαιτείται έλεγχος και εφαρμογή των νόμων, ποινές δηλαδή και αποκατάσταση της βλάβης.
Χρειάζετια μια γενιά τουλάχιστον όμως, για να δούμε αποτελέσματα....
Reply With Quote
Παλιό 21-08-2012, 09:23
anegis Ο/Η anegis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 GS
Προεπιλογή

Από κάπου, κάποιος, κάποτε πρέπει να ξεκινήσει. Ας το παλέψουμε πρώτα οι ίδιοι στο οικείο μας περιβάλλον. Με συνέπεια και επιμονή.
Μέσα και απο το φόρουμ θα έχετε αντιληφθεί ότι και στην Ελλάδα υπάρχει μα κρίσιμη μάζα ανθρώπων, που έχει άλλη άποψη για τα πράγματα. Χανόμαστε όμως γιατι δεν έχουμε μάθει στη συλλογική δράση. Λόγω παιδείας προφανώς.
Γυρίστε λίγο πισω στο χρόνο και προσπαθήστε να θυμηθείτε αν στο σχολείο είχατε αναλάβει κάποιο έργο ή δράση ως ομάδα 3-5 μαθητές. Εγω ουδεποτε. Αυτο είναι πολύ σύνηθες στο εξωτερικό. μέθοδος η οποία προάγει τη συλλογική δράση και συνείδηση. Εδώ είμαστε άκρως ατομικές τες και ανταγωνιστικοί.
Εφόσον λοιπόν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτο που βλέπουμε γύρω μας, ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Εμείς και να μην περιμένουμε να το επιχειρήσει άλλος.
Εγώ προσπαθώ να αλλάξω αυτα που βλέπω γύρω μου. Με επιμονή. Κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, εκμετάλλευση απο επαγγελματία κοκ.
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω χαρακτηριστει ως ο τρελός της παρέας, γκρινιαρης, παράξενος. Δεν το βάζω κάτω όμως. Είναι βέβαιο ότι τα πράγματα γύρω μου δεν θα αλλάξουν άμεσα. Αν όμως δεν κάνω τίποτε δεν θα αλλάξουν ΠΟΤΕ.
Τουλάχιστον προσπαθω να εμφυσησω στους γιους μου τις "ανατρεπτικες" ιδεες...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Reply With Quote
Παλιό 21-08-2012, 10:50
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Πολύ καλή η θεωρία αδέρφια,
αλλά μάλλον δεν βοηθά τον νταλικιέρη
που θέλει να ξαλαφρώσει την ανάγκη του,
στις "βανδαλισμένες" τουαλέτες ...
Reply With Quote
Παλιό 21-08-2012, 12:10
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Reply With Quote
Παλιό 22-08-2012, 02:16
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι Χρήστο έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί γενικευμένης ανεκτικότητας. Όλοι λίγο πολύ το διαπιστώνουμε στην καθημερινότητά μας.

Η γνώμη μου όσον αφορά το θέμα των βανδαλισμών αφορά την τιμωρία για παραδειγματισμό και κατά δεύτερο λόγο την πρόληψη (η οποία δεν θα έρθει από την μια μέρα στην άλλη αλλά μέσω ζυμώσεων της ίδιας της κοινωνίας).

Σε "τσάκωσα" χουλιγκάνι, ερωτευμένε, wannabe ζωγράφε, τζαμπατζή καταστηματάρχη που θέλεις να διαφημίσεις το προϊόν σου?
Για αρχή με δικά σου έξοδα βάφεις-καθαρίζεις-γυαλίζεις τον χώρο που λέρωσες. Σε ξαναπιάνω να το ξανακάνεις? Τσουχτερό πρόστιμο ΑΜΕΣΑ πληρωτέο για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου. Σε ξαναπιάνω τρίτη φορά? (δεν νομίζω να υπάρξει).

Μέχρι 2 χρόνια φυλάκιση λέει ο νόμος για φθορά πινακίδας σήμανσης. Έχετε ακούσει ποτέ να εφαρμόζεται αυτός ο νόμος? Φυσικά όχι. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι παράλογος και μη εφαρμόσιμος (όπως και πολλοί άλλοι). Χρειάζονται άλλες εφαρμόσιμες ποινές οι οποίες θα έχουν όσον το δυνατόν λιγότερα "παράθυρα".

Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια αλλά όλοι μας ρε παιδιά δεν έχουμε νιώσει πως ζούμε σε μια ατελείωτη μπανανία?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αποκατάσταση και ποινή.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από anegis Εμφάνιση μηνυμάτων
Από κάπου, κάποιος, κάποτε πρέπει να ξεκινήσει. Ας το παλέψουμε πρώτα οι ίδιοι στο οικείο μας περιβάλλον. Με συνέπεια και επιμονή.
Μέσα και απο το φόρουμ θα έχετε αντιληφθεί ότι και στην Ελλάδα υπάρχει μα κρίσιμη μάζα ανθρώπων, που έχει άλλη άποψη για τα πράγματα. Χανόμαστε όμως γιατι δεν έχουμε μάθει στη συλλογική δράση. Λόγω παιδείας προφανώς.
Γυρίστε λίγο πισω στο χρόνο και προσπαθήστε να θυμηθείτε αν στο σχολείο είχατε αναλάβει κάποιο έργο ή δράση ως ομάδα 3-5 μαθητές. Εγω ουδεποτε. Αυτο είναι πολύ σύνηθες στο εξωτερικό. μέθοδος η οποία προάγει τη συλλογική δράση και συνείδηση. Εδώ είμαστε άκρως ατομικές τες και ανταγωνιστικοί.
Εφόσον λοιπόν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτο που βλέπουμε γύρω μας, ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Εμείς και να μην περιμένουμε να το επιχειρήσει άλλος.
Εγώ προσπαθώ να αλλάξω αυτα που βλέπω γύρω μου. Με επιμονή. Κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, εκμετάλλευση απο επαγγελματία κοκ.
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω χαρακτηριστει ως ο τρελός της παρέας, γκρινιαρης, παράξενος. Δεν το βάζω κάτω όμως. Είναι βέβαιο ότι τα πράγματα γύρω μου δεν θα αλλάξουν άμεσα. Αν όμως δεν κάνω τίποτε δεν θα αλλάξουν ΠΟΤΕ.
Τουλάχιστον προσπαθω να εμφυσησω στους γιους μου τις "ανατρεπτικες" ιδεες...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Reply With Quote
Παλιό 22-08-2012, 02:45
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Πρέπει επιτέλους να φέρουμε στην υπόλοιποι Ελλάδα τον Ηπειρώτικο πολιτισμό Κύριοι..............
Reply With Quote
Παλιό 22-08-2012, 04:01
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρέπει επιτέλους να φέρουμε στην υπόλοιποι Ελλάδα τον Ηπειρώτικο πολιτισμό Κύριοι..............

Έλα βρε Ναπολέων ...

Μη μου πεις ότι στην "γειτονιά" σου δεν υπάρχουν κ@λ@παιδα που βανδαλίζουν τους τοίχους ???
Reply With Quote
Παλιό 22-08-2012, 04:15
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Προς Ιωάννινα που πήγα πριν κανένα μήνα, όλα ήταν και εκεί μουντζουρες. Και μάλιστα πολλά κτήρια έλεγαν, φράουλες
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης