|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Πέμπτη 29 Οκτωβρίου '09
.
.
|
|||
|
|||
Καλημερα σε ολους!!!
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους
|
|
|||
|
|||
Καλημέρααα.
Last edited by HAWK_46; 29-10-2009 at 11:34. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα.......
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα στην παρέα!!! Κανείς εθελοντής για βοήθεια; |
|
|||
|
|||
Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ.... και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος: "Πρόσεχε... ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει πολλά αυγά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται... κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ' ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!" Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη. "Τι έπαθες άνθρωπε μου; Γιατί φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;" Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει... "Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω..." |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Thanks George! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Καλό ... Αν κ αυτό, δεν πρέπει να ισχύει σε σένα .... Η γυναίκα σου (όπως την γνώρισα), είναι τύπος που δεν λέει "τέτοια" παλαβά ....
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, new gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 11 Οκτωβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 56 | 12-10-2009 04:36 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 10 Οκτωβρίου '09 !!! | Kwstas_kef | Μια καλημέρα είναι αυτή | 46 | 11-10-2009 04:52 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 9 Οκτωβρίου '09 !!! | georgekostas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 63 | 10-10-2009 04:55 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 8 Οκτωβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 09-10-2009 06:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 1 Οκτωβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 50 | 02-10-2009 06:44 |