GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-12-2010, 17:38
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

η επιταγη ειχε γινει καταθεση σε πλαφον......ετσι εχω καταλαβει
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 17:43
GEO_K Ο/Η GEO_K βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200GS

anyway......
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 17:56
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Μία συνηθισμένη μέθοδος μέχρι και σήμερα ήταν να αγοράζει η μαφία χρέη και μετά να πηγαίνει η ίδια για είσπραξη .Αυτό ακριβώς γίνεται και σήμερα απο τις τράπεζες.Μερικές δε πρέπει να εξαφανιστούν τελείως απο το λεξιλόγιο του μελοντικού δανειολήπτη η συνεργάτη και μία απο αυτές είναι και η EUROBANK η οποία εχει εκχωρήσει το 100% σε εισπρακτικές εταιρείες.Οσοι λοιπόν την πατήσαμε την πατήσαμε ας προσέξουν οι επόμενοι.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 18:00
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
...Μην ξεχνάμε ποτέ όμως φιλαράκια ότι πίσω απο αυτήν την τηλεφωνική γραμμή βρίσκεται ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που δεν του αρέσει αυτό που κάνει....και το κάνει για να ζήσει ίσα ίσα.....!!!
Πολλές φορές αυτός-(η) ο ταλαιπωρημένος άνθρωπος κάνει τραγικά λάθη, ή βγάζει τ' απωθημένα του-(της).

Μου τηλεφωνούσαν στο κινητό και λόγο κακού σήματος, (ανέβαινα τις σκάλες της οικοδομής που μένω), έπεσε η γραμμή.

Μπαίνοντας στο σπίτι η μικρή μου κόρη κρατάει το τηλέφωνο με τα μουτράκια της έτοιμα να κλάψουν.

Απάντησε στην κλήση της εισπρακτικής εταιρείας και η "πυροβολημένη" υπάλληλος, αφού με ζήτησε και δεν με βρήκε, είπε στην κορούλα μου με εντονότατο ύφος, (με μάλωνε, είπε), να μου μεταφέρει το μήνυμα πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιο συνεπείς από εμένα που έχω σταθερό μισθό. . .

Χωρίς να υπολογίσει ότι μιλάει μ' ένα επτάχρονο κοριτσάκι και πως πλήρωσα μέχρι σήμερα 100.000 ε την εμπιστοσύνη (και την μ@λ#κ#α που με έδερνε) εδώ και 11 χρόνια,, ενός ελεύθερου επαγγελματία με εισοδήματα 700.000 - 1.500.000 ευρώ το χρόνο.

Προς θεού δεν έχω τίποτε με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μην το μεταφράσετε λάθος, αναφέρομαι στο συμβάν.
Πέρασα κι εγώ από τον κλάδο.

Κι ήμουν μόνο ένα μήνα πίσω. . .

Ευτυχώς το "αστεράκι" μου θυμόταν όνομα, το ίδιο κι εγώ. . .

Από τότε δεν νοιάζομαι για την ευγένεια τους και για το ποιος κρύβετε πίσω από την γραμμή, βγάζω φωτιές στην πρώτη επανάληψη.

Ευτυχώς δίνω πολύ σπάνια το δικαίωμα να με ενοχλούν.

Τώρα όσο για το ότι οι τράπεζες δώσανε τα ωραία τους χρήματα και πρέπει να τα πάρουν πίσω στους χρόνους που συμφωνήθηκαν, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο με πολλές παραμέτρους.

Κι εγώ όταν συμφώνησα, έβγαζα μερικές χιλιάδες περισσότερα, σαν ιδιωτικός υπάλληλος, από αυτά σαν δημόσιος υπάλληλος τώρα.

Όλοι θα ζήσουμε
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 18:01
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
η επιταγη ειχε γινει καταθεση σε πλαφον......ετσι εχω καταλαβει
Nαι αυτό λέει Κώστα ο γιαγιά αρκούδα....αλλά το πλαφόν μια ιδιωτικής επιταγής.....γτ αυτό είναι του γιαγιά αρκούδα...έκοψε μια επιταγή απο ένα μπλοκ που έχει και συνδέεται με έναν λογαριασμό δικό του και ο προμηθευτής πήγε και την κατάθεσε σε μια τράπεζα.....το πλαφόν ή βαλέρ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 3 μέρες.......δηλαδή έχει την δυνατότηα ο εκδόσας την επιταγή μέσα σε 3 μέρες να έχει τα χρήματα στο λογαριασμό του ώστε να τα πάρει η Eurobank στην προκυμένη περίπτωση!
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 18:03
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλές φορές αυτός-(η) ο ταλαιπωρημένος άνθρωπος κάνει τραγικά λάθη, ή βγάζει τ' απωθημένα του-(της).

Μου τηλεφωνούσαν στο κινητό και λόγο κακού σήματος, (ανέβαινα τις σκάλες της οικοδομής που μένω), έπεσε η γραμμή.

Μπαίνοντας στο σπίτι η μικρή μου κόρη κρατάει το τηλέφωνο με τα μουτράκια της έτοιμα να κλάψουν.

Απάντησε στην κλήση της εισπρακτικής εταιρείας και η "πυροβολημένη" υπάλληλος, αφού με ζήτησε και δεν με βρήκε, είπε στην κορούλα μου με εντονότατο ύφος, (με μάλωνε, είπε), να μου μεταφέρει το μήνυμα πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιο συνεπείς από εμένα που έχω σταθερό μισθό. . .

Χωρίς να υπολογίσει ότι μιλάει μ' ένα επτάχρονο κοριτσάκι και πως πλήρωσα μέχρι σήμερα 100.000 ε την εμπιστοσύνη (και την μ@λ#κ#α που με έδερνε) εδώ και 11 χρόνια,, ενός ελεύθερου επαγγελματία με εισοδήματα 700.000 - 1.500.000 ευρώ το χρόνο.

Προς θεού δεν έχω τίποτε με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μην το μεταφράσετε λάθος, αναφέρομαι στο συμβάν.
Πέρασα κι εγώ από τον κλάδο.

Κι ήμουν μόνο ένα μήνα πίσω. . .

Ευτυχώς το "αστεράκι" μου θυμόταν όνομα, το ίδιο κι εγώ. . .

Από τότε δεν νοιάζομαι για την ευγένεια τους και για το ποιος κρύβετε πίσω από την γραμμή, βγάζω φωτιές στην πρώτη επανάληψη.

Ευτυχώς δίνω πολύ σπάνια το δικαίωμα να με ενοχλούν.

Τώρα όσο για το ότι οι τράπεζες δώσανε τα ωραία τους χρήματα και πρέπει να τα πάρουν πίσω στους χρόνους που συμφωνήθηκαν, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο με πολλές παραμέτρους.

Κι εγώ όταν συμφώνησα, έβγαζα μερικές χιλιάδες περισσότερα, σαν ιδιωτικός υπάλληλος, από αυτά σαν δημόσιος υπάλληλος τώρα.

Όλοι θα ζήσουμε
Νικόλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι βγάζουνε απωθυμένα όπως λές......η πλειονότητα όμως είναι όπως στα λέω...τα ξέρω απο μέσα τα πράγματα.......παρακολουθούνε οι λεγόμενοι "leaders" τις γραμμές και τρώνε πολύ ξύλο και αναγκάζονται πολλές φορές να μιλάνε κατά αυτό τον τρόπο!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 18:04
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Για όλα αυτά, που αναφέρετε, σε σχέση με τράπεζες και εταιρείες ενημέρωσης, υπάρχουν νομικά πλαίσια. Οι ανακρίβειες και η μισή γνώση, δεν μας βοηθούν.

Ενημερωθείτε για αυτά και πράξτε αναλόγως.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 18:52
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός

Καλό θα είναι να μην τα απαξιώνουμε όλα δεν μας ανάγκασαν οι τράπεζες να πάρουμε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, δεν φταίνε οι τράπεζες αν αργούμε να πληρώσουμε, αν μπούμε στον Τειρεσία, ή οτι άλλο τέλος πάντων κάνουν. Όλα είναι δικές μας επιλογές δικές μας αποφάσεις. Μια φίλη έφαγε ψωμάκι από μια τέτοια εισπρακτική εταιρία όταν έχασε τον σύζυγο και ήταν άνεργη. Συγγενής δανείστηκε από τράπεζα για σοβαρή εγχείρηση, άλλος φίλος έφτιαξε το σπίτι που ήθελε από δάνειο που πήρε, άλλος πάντρεψε ή σπούδασε παιδί. Ήμαρτον πουθενά δεν λέει ότι οι τράπεζες είναι φιλόπτωχα ιδρύματα, πάρε όσα θες όποτε τα θες πληροίς ή όχι τις προδιαγραφές και όταν έχεις δώστα μου άτοκα, και αν δεν έχεις δεν πειράζει χαλάλι σου.
Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 21:56
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
μαλιστα καποιος απο την εισπρακτικη εταιρια μου ειπε οτι να κανω καλυτερη διαχηριση στα χριματα μου και εγω του ειπα να παει να γ...... και αυτος και ολο του το σωη που θα μου κανει και υποδιξεις το καθικη....

:sm4:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις δώσει το nickname σου στίς τράπεζες???

Jefe

Reply With Quote
Παλιό 13-12-2010, 22:15
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Μία συνηθισμένη μέθοδος μέχρι και σήμερα ήταν να αγοράζει η μαφία χρέη και μετά να πηγαίνει η ίδια για είσπραξη .Αυτό ακριβώς γίνεται και σήμερα απο τις τράπεζες.Μερικές δε πρέπει να εξαφανιστούν τελείως απο το λεξιλόγιο του μελοντικού δανειολήπτη η συνεργάτη και μία απο αυτές είναι και η EUROBANK η οποία εχει εκχωρήσει το 100% σε εισπρακτικές εταιρείες.Οσοι λοιπόν την πατήσαμε την πατήσαμε ας προσέξουν οι επόμενοι.

Δηλαδή αν καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου πήρες το δάνειο με σκοπό να μην το πληρώσεις?(αν κάνω λάθος με διορθώνεις) και τώρα που σου ζητάνε να πληρώσεις είναι μαφία?
Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς όταν γράφεις ότι την πάτησες ?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης