|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...
η επιταγη ειχε γινει καταθεση σε πλαφον......ετσι εχω καταλαβει
|
|
|||
|
|||
anyway......
|
|
|||
|
|||
Μία συνηθισμένη μέθοδος μέχρι και σήμερα ήταν να αγοράζει η μαφία χρέη και μετά να πηγαίνει η ίδια για είσπραξη .Αυτό ακριβώς γίνεται και σήμερα απο τις τράπεζες.Μερικές δε πρέπει να εξαφανιστούν τελείως απο το λεξιλόγιο του μελοντικού δανειολήπτη η συνεργάτη και μία απο αυτές είναι και η EUROBANK η οποία εχει εκχωρήσει το 100% σε εισπρακτικές εταιρείες.Οσοι λοιπόν την πατήσαμε την πατήσαμε ας προσέξουν οι επόμενοι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου τηλεφωνούσαν στο κινητό και λόγο κακού σήματος, (ανέβαινα τις σκάλες της οικοδομής που μένω), έπεσε η γραμμή. Μπαίνοντας στο σπίτι η μικρή μου κόρη κρατάει το τηλέφωνο με τα μουτράκια της έτοιμα να κλάψουν. Απάντησε στην κλήση της εισπρακτικής εταιρείας και η "πυροβολημένη" υπάλληλος, αφού με ζήτησε και δεν με βρήκε, είπε στην κορούλα μου με εντονότατο ύφος, (με μάλωνε, είπε), να μου μεταφέρει το μήνυμα πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιο συνεπείς από εμένα που έχω σταθερό μισθό. . . Χωρίς να υπολογίσει ότι μιλάει μ' ένα επτάχρονο κοριτσάκι και πως πλήρωσα μέχρι σήμερα 100.000 ε την εμπιστοσύνη (και την μ@λ#κ#α που με έδερνε) εδώ και 11 χρόνια,, ενός ελεύθερου επαγγελματία με εισοδήματα 700.000 - 1.500.000 ευρώ το χρόνο. Προς θεού δεν έχω τίποτε με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μην το μεταφράσετε λάθος, αναφέρομαι στο συμβάν. Πέρασα κι εγώ από τον κλάδο. Κι ήμουν μόνο ένα μήνα πίσω. . . Ευτυχώς το "αστεράκι" μου θυμόταν όνομα, το ίδιο κι εγώ. . . Από τότε δεν νοιάζομαι για την ευγένεια τους και για το ποιος κρύβετε πίσω από την γραμμή, βγάζω φωτιές στην πρώτη επανάληψη. Ευτυχώς δίνω πολύ σπάνια το δικαίωμα να με ενοχλούν. Τώρα όσο για το ότι οι τράπεζες δώσανε τα ωραία τους χρήματα και πρέπει να τα πάρουν πίσω στους χρόνους που συμφωνήθηκαν, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο με πολλές παραμέτρους. Κι εγώ όταν συμφώνησα, έβγαζα μερικές χιλιάδες περισσότερα, σαν ιδιωτικός υπάλληλος, από αυτά σαν δημόσιος υπάλληλος τώρα. Όλοι θα ζήσουμε |
|
|||
|
|||
Nαι αυτό λέει Κώστα ο γιαγιά αρκούδα....αλλά το πλαφόν μια ιδιωτικής επιταγής.....γτ αυτό είναι του γιαγιά αρκούδα...έκοψε μια επιταγή απο ένα μπλοκ που έχει και συνδέεται με έναν λογαριασμό δικό του και ο προμηθευτής πήγε και την κατάθεσε σε μια τράπεζα.....το πλαφόν ή βαλέρ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 3 μέρες.......δηλαδή έχει την δυνατότηα ο εκδόσας την επιταγή μέσα σε 3 μέρες να έχει τα χρήματα στο λογαριασμό του ώστε να τα πάρει η Eurobank στην προκυμένη περίπτωση!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για όλα αυτά, που αναφέρετε, σε σχέση με τράπεζες και εταιρείες ενημέρωσης, υπάρχουν νομικά πλαίσια. Οι ανακρίβειες και η μισή γνώση, δεν μας βοηθούν.
Ενημερωθείτε για αυτά και πράξτε αναλόγως. |
|
|||
|
|||
Καλό θα είναι να μην τα απαξιώνουμε όλα δεν μας ανάγκασαν οι τράπεζες να πάρουμε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, δεν φταίνε οι τράπεζες αν αργούμε να πληρώσουμε, αν μπούμε στον Τειρεσία, ή οτι άλλο τέλος πάντων κάνουν. Όλα είναι δικές μας επιλογές δικές μας αποφάσεις. Μια φίλη έφαγε ψωμάκι από μια τέτοια εισπρακτική εταιρία όταν έχασε τον σύζυγο και ήταν άνεργη. Συγγενής δανείστηκε από τράπεζα για σοβαρή εγχείρηση, άλλος φίλος έφτιαξε το σπίτι που ήθελε από δάνειο που πήρε, άλλος πάντρεψε ή σπούδασε παιδί. Ήμαρτον πουθενά δεν λέει ότι οι τράπεζες είναι φιλόπτωχα ιδρύματα, πάρε όσα θες όποτε τα θες πληροίς ή όχι τις προδιαγραφές και όταν έχεις δώστα μου άτοκα, και αν δεν έχεις δεν πειράζει χαλάλι σου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm4: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή αν καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου πήρες το δάνειο με σκοπό να μην το πληρώσεις?(αν κάνω λάθος με διορθώνεις) και τώρα που σου ζητάνε να πληρώσεις είναι μαφία? Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς όταν γράφεις ότι την πάτησες ? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι ευχάριστα νέα απ' την Eurobank .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 13 | 12-07-2010 17:36 |
Επίκαιρο οσο ποτε..... | jarhead | Ελλάδα | 26 | 17-06-2010 09:33 |
Στην τραπεζα... | georgekostas | Ανέκδοτα | 10 | 30-10-2009 00:40 |
καλως σας βρηκα ξανα | konstantinos | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 19:57 |
...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 02-06-2009 00:37 |