|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μισθοί........πείνας!
Απόσπασμα:
ακριβος το ιδιο στα προπτυχιακα οπως και καθε αλλο πανεπιστημιο στην Μ. Βρετανια (τουχιστον μεχρι πριν 2-3 χρονια οπου και αλλαξε το συστημα με τα διδακτρα τα οποια ψιλοαπελευθερωθηκαν απο οτι ακουσα)...το θεμα ειναι να σε δεχθει... και για το Warwick αλλα και για το Cranfield (το οποιο ειναι ακομα ακριβοτερο και καλυτερη φημη στα μεταπτυχιακα του και στα MBA του...προπτυχιακα δεν κανει)...αποφοιτος και απο τα δυο παραπανω... που τα πληρωσα με προσωπικη μου εργασια και υποτροφίες απο το EPSRC της Μ. Βρετανιας και οχι καποιος μπαμπας (διαπλεκομενος) ή κομμα ή οποιος αλλος μπορει να ηταν ο χρηματοδοτης...οπως για παραδειγμα των κυριων Σαμαρα και Παπανδρεου που τελειωσανε στο Harvard (ακομα καλυτερο και ακριβoτερο πανεπιστημιο) κτλ κτλ... Βιογραφικα παρα πολυ καλα και εντυπωσιακα δεν μπορω να πω...αλλα το ιδιο ομως συμβαινει και με τον Κυριακο Μιτσο (δεν το γραφω ολο μην καει και ο υπολογιστης) αλλα και σχεδον με καθε εναν απο ολους αυτους απο τα τζακια της πολιτικης...αν δουμε το βιογραφικο του παραπανω κυριου θα δουμε οτι ολες του οι δουλειες (κατευθειαν μετα το πανεπιστημιο ή μεσα σε ελαχιστα χρονια) ηταν διευθυντικες σε μεγαλους ομιλους κτλ κτλ...αραγε ηταν τοσο πιο καλος/εξυπνος/δουλευταρας απο ολους εμας τους υπολοιπους (με τα ιδια και ισως και περισσοτερα πτυχια) ή ειχε τις γνωριμιες για να πιασει αυτες τις θεσεις...??? Βιογραφικό | kmitsotakis.gr Αλλα και τι με αυτο...μισθοι τεραστιοι και το αποτελεσμα...??? ο κοσμος να μην ξερει τι του ξημερωνει αυριο... ας ηταν στον Ι.Τ και ας περναν και αλλα τοσα κανενας (σχεδον) δεν θα ελεγε τιποτα...αλλα το να τα περνεις στο Δ.Τ και να μην φερνεις και αποτελεσματα τοτε ειναι τουλαχιστον προκλητικο... και ξαναλεω...μπορει ολοι να μην προσπαθησαμε το ιδιο στην εκπαιδευση ναι μπορει καποιοι να εχουμε φαει 10-20 χρονια στα θρανια...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει συμπολιτες μας να πεινανε... και τι εχετε να πειτε για τους γιατρους οι οποιοι εχουν πολλα χρονια στα θρανια περισσοτερο ισως απο καθε αλλο κλαδο...και αυτη την στιγμη ο βασικος τους ειναι κατω απο 1000€...ή αυτοι δεν πιανονται γιατι καποιοι συναδελφοι τους περνουν φακελλακια...??? Last edited by asotosios; 04-02-2013 at 11:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
O GeorgeP σχολιάζει ή η μετάλλαξή του; Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά, φτου φτου σκόρδα και μακρυά από μας.
|
|
|||
|
|||
Επειδη νοιωθω οτι το σχολιο μου προκαλεσε μια δυσφορια σε ορισμενους,θα ηθελα να εξηγηθω, παροτι πιστευω οτι ειναι απολυτως λογικο να υπαρχουν διαφωνιες και βεβαια διαφορετικες οπτικες γωνιες.
Σχολιαζοντας λοιπον το αρθρο που επισυναψε ο ortho εκρινα οτι τα να κατηγορουμε συλληβδην οποιον παιρνει υψηλο μισθο ειναι λαθος, γιαυτο και εκανα το 'δικηγορο του διαβολου' λεγοντας ομως αυτο που πιστευω πραγματικα. Οτι δηλαδη ενας ανθρωπος με 13 χρονια προυπηρεσια στη Royal Phillips (παροτι δεν τον γνωριζω) δε μπορει να ειναι τυχαιος οπως επισης μια γυναικα οχι μονο με τις σπουδες αλλα κυριως την προυπηρεσια που περιγραφεται στο αρθρο ειναι ενα στελεχος που θα το ηθελα, αν μπορουσα να το πληρωσω. Τελικα, τεσσερις ανθρωποι παιρνουν 30000€ ( δηλ 2500/μηνα), το χρονο και τρεις αμοιβονται με ποσα απο 100000€ εως 215000€ το χρονο, τη στιγμη που η Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος πληρωνει πολύ ακριβοτερα τα στελεχη της! Αρα τι 'περα απο καθε φαντασια για τα Ελληνικα και οχι μονο δεδομενα...........'? Εχει αληθεια συναισθηση της πραγματικοτητας ο αρθρογραφος, η θελει απλως να προκαλεσει λαικιζοντας? ΥΓ Να διευκρινησω οτι δεν γνωριζω κανεναν απο τους ανωτερω κυριους και κυρια (συμπεριλαμβανομενου και του αρθρογραφου) , και δεν εχω καμμια σχεση μαζι τους. Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων. Επισης να πω οτι για τα μελη του Διοικησης που ειναι Ελληνες (και δε λεω βεβαια γι αυτους που παιρνουν 2500/μηνα) θα περιμενα κι εγω μια πιο 'πατριωτικη' αντιμετωπιση στο θεμα της αμοιβης. Δηλαδη ο Παπαδημος ηταν το μονο κοροιδο ? Δυστυχως ομως δε μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη τη ζωη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή είμαι μακριά απο εσάς και δεν έχω τη δυνατότητα άμεσης απόδειξης. Ο Ναύαρχος πήρε σύνταξη Ιανουαρίου 1150€. Εγώ με 37 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας έλαβα το φιλοδώρημα των 1124,26€. Τα σχόλια δικά σας.................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τυχαιο???? δε νομιζω.... |
|
|||
|
|||
Στουρνάρα, είσαι μέγας! Συνέχισε την καλή δουλειά αγόρι μου, χαλάλι οι σπουδές σου, και άξιος ο μισθός σου! Απορώ που ήσουνα κρυμμένος τόσα χρόνια και δεν εμφανιζόσουνα! Και το βρακί μας, δικό σου ρε ηγέτη! Δώσε τα λεφτά στους ανθρώπους που τ' αξίζουν και παράγουν έργα για το καλό μας, κι άσε εμάς, μπορούμε και με τα λίγα.
|
|
|||
|
|||
Όλα γίνονται για το καλό μας ....
|
|
|