|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ESA
"Mήπως πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε και τα forums; Audi TT, BMW 1200 Adventure, σίγουρα κάτι κρύβουν..." |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οι παραγγελιες φιλε μου φευγουν αμεσως και ειναι ανεξαρτητες.. αν δεν εχει η γερμανια ειτε εισαι στην ελλαδα εισαι ,ειτε στο τζιμπουτη θα περιμενεις ... φιλος μου στην ιταλια περιμενει ενα μηνα αναρτηση ... δεν φταιει για ολα η ελλαδα....και οι ελληνες |
|
|||
|
|||
Προσωπικα αν μου κατσει στραβη θα κινηθω προς αυτην την κατευθυνση.
Εννοειται πως ειμαι εκτος εγγυησης . http://www.wilbers.de/en/wesa/wesa.php Wilbers Shocks Electronic Suspension - webBikeWorld Last edited by mjtir; 16-04-2010 at 10:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κ τότε γτ αργούνε να τισ στείλουνε στην Ελλάδα???....οι παραγγελίες μπορεί να φεύγουν απευθείας...αλλά η εταιρεία ίσως περιμένειο να γεμίσει ένα φορτηγό για να στείλει το εξάρτημα και όχι ανα τεμάχιο.... Να σου αναφέρω παραδείγματα μοτοσυκλετιστών που έχουνε ξεμείνει στην έρημο...και σε 2 μέρες η acs courier na βρίσκεται στη μέση του πουθενά με το εξάρτημα.....εδώ γτ δεν γίνεται αυτό??? Εκτός αν συμβαίνει σε όλες τι περιπτώσεις καθυστέρησεισ που υπάρχουν όχι μόνο εδω μέσα αλλά και σε άλλα φορουμς να μην υπάρχουν στα κεντρικά τα εξαρτήματα.....δεν το νομίζω εκεί είναι και κάθονται....!! Όταν γεμίζει το φορτηγό που θέλει η κάθε bmw hellas γτ το χρεώνεται αυτή θα το στείλουνε...!! Η άποψη μου πάντα. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν, σας έχω νέα.
Η BMW έδωσε ημερομηνία παράδοσης, της ανάρτησης τέλη Απριλίου. Μένει να δούμε αν είναι συνεπής στις ημερομηνίες της. |
|
|||
|
|||
καλισπερα ειχα το ιδιο προβλιμα κ το μηχανακη μ το κρατισαν 45 μερες μεχρι να παραλαβουν το ανταλλακτικο κ να το βαλουν αν ψαξεισ θα βρεισ το POST ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θοδωρη ευτηχως που υπαρχουν ακομα καποιοι αντιπροσωποι που πανω απο ολα ειναι ανθρωποι και καταλαβαινουν καποια πραγματα.εχω παρει την μηχανη απο την παρασκευη.τα ευχαριστω μου στον αντιπρωσοπο τησ πατρας και των χανιων. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά χλμ. να έχεις. Εγώ θα περιμένω 2 εβδομάδες ακόμη. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 09:36 |
GS-800 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ | ENtouristas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 07-04-2010 20:29 |
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ | Brink | Ελλάδα | 5 | 23-03-2010 09:45 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ESA | kleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-01-2010 21:15 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ!!! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 18-12-2009 22:10 |