|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ FORUM ΜΑΣ.....................
Πολύ καλό Κορνήλιε !
Η ανιδιοτελής προσφορά μας, μας ξεχωρίζει, μας ανυψώνει μας δυναμώνει ... . |
|
|||
|
|||
Πόσο υπέροχο βίντεο πραγματικα...δεν ξερω αν αυτο υπήρχε κάποτε.
Προσωπικα το προσπαθω πάντως,έστω κι αν καποιες φορες το να κανεις καλο σου βγαίνει και ξινο... Π.χ,πήγαινε καποιος με μηχανη με ανοιχτή στέκα κι ούτε που το χέι καταλάβει,του φωνάζω φίλε την στέκα,δεν ακούει,τον ακολουθώ και φτάνω δίπλα του με την μηχανη μου και του λέω φίλε την στέκα και λες και του εβρισα το σπιτι,ρε α γα....... Μαλα....α μου λεει,εννοείται δεν έφυγα,θα μπορούσα,ομως τον περιποιηθηκα οπως του άξιζε...αφου με στολίσε,τον στολισα... Περα απο αυτο ομως το συμβάν,μου αρέσει παντα να βοηθω,ειδικά ηλικιωμενους... Οχι δε το κανω για τη καλη πράξη.το κανω για μένα,γιατι με κανει να αισθάνομαι πιο όμορφα. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Mάλιστα, θέλω να συμπληρώσω ότι έχουν γίνει πολλές φορές εδώ μέσα "ωραία πράγματα" π.χ χαρίζεται, βοήθεια ιατρική, τεχνική κ.α στο οποίο οι "δωρητές" δεν επιθυμούν να ακουστεί ούτε η πράξη τους αλλά ούτε το όνομα τους ! Απλώς κάνανε το καλό και μετά.... το ρίξανε στο γυαλό!!! |
|
|||
|
|||
Μπραβο Κορνηλιε.Αυτο ακριβως πρεπει να ειναι - και ειναι - το πνευμα του φορουμ και πρεπει να το διαφυλαξουμε σαν κορη οφθαλμου.
Αλλωστε καλε μου φιλε και εσυ εισαι ενας απο τους κυριους πρεσβευτες αυτου του πνευματος. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Κορνήλιε!
|
|
|||
|
|||
ολους που ειμαστε εδω
|
|
|||
|
|||
Ναι ναι ναι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Hθικο διδαγμα φιλε Κορνηλιε.Παντως πιστευω ''το χουν'' πολλοι απο εδω μεσα.
|
|
|||
|
|||
δηλαδη τωρα ο νικος θα μου δινει το φαι του και θα μενει αυτος νηστικος..,,.
και εσυ ρε κορνηλιε τι σχεση εχεις με αυτο το βιντεο .,,??? πλακα κανω ,..,.,.,. για τον κορνηλιο ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι ξερουμε για την ποιοτητα του ανθρωπου.,.,,., φιλε |
|
|