|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Απόσπασμα:
Ηλία θέλω πολυ να είμαι και θα κάνω προσπάθεια να τα καταφέρω.
Οπότε με μια επιφύλαξη όπως και εσύ είμαι μέσα! |
|
|||
|
|||
Ηλία εγώ μέσα για την βόλτα!!!
|
|
|||
|
|||
Αντε, ας ξεκινησω εγω:
1.emix 2.bogart 3.danaos 4.evanslam 5.? |
|
|||
|
|||
Δέχεστε και μαθητευόμενους?
|
|
|||
|
|||
Κοιτα,εγω οφειλα ν αναφερω τον βαθμο δυσκολιας της συγκεκριμενης βολτας. Δεν αποκλεισα κανεναν και δεν εβαλα ορους. Αν πιστευεις οτι μπορεις να την βγαλεις την βολτα, αφου ειδες λιγο απο τις φωτογραφιες τι επικρατει εκει περα, κανενα προβλημα να ερθεις. |
|
|||
|
|||
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ
ΕΥΒΟΙΑ!!! ΧΑΛΚΙΔΑ!!! Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ PHOENIX EINAI ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ |
|
|||
|
|||
Δεν έχω βγάλει το πρόγραμμα για τις ελιές φέτος..Αν λοιπόν είμαι Αθήνα μέσα και εγώ..Όταν θα ξέρω σίγουρα θα επανέλθω..
|
|
|||
|
|||
Ηλια ψηνομαι και εγω αν δεν εχω ελιες ειμαι μεσα. θα επανελθω για συγουρα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικα με την ευκαιρια της βολτας αυτης εμφανιζονται και ποσοι ειναι κατοχοι ελαιωνων!!!! |
|
|||
|
|||
Το καντηλι θα σας κανει τα κεφια με το παραπανω τετοια εποχη......Ειναι η χαρα του παιδιου!!!!!!!!!! Οι foto ειναι απο διαφορες επισκεψεις μου στο καντηλι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |