|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΙΝΑΚΙΔΑ
Όχι ρε παιδιά... περνάτε κανονικά (χωρίς πληρωμή) τα διόδια.
|
|
|||
|
|||
να εχεις κατα νου οτι μαλλον αν πας υπουργειο,αλλαζουν και το νουμερο θες δε θες ,και καινουργια αδεια βγαζουν ,δεν σου φτιαχνουν σκετη πινακιδα,εκτος και εχει αλλαξει το συστημα....
|
|
|||
|
|||
Κανονικότατα
|
|
|||
|
|||
Θα σε συμβούλευα να την πας σε ένα κατάστημα που φτιάχνει πινακίδες.Ίσως να επαναφέρεται.Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.Εϊχα παει πινακίδα αυτοκινήτου μετά από χτύπημα και μου την έφτιαξαν.Διαφορετικά πας στη λύση νέα πινακίδα Υπουργείου.
|
|
|||
|
|||
Θα περάσω από Υπουργείο και θα ενημερώσω σχετικά.....
|
|
|||
|
|||
Αν πας για νεα πινακιδα αλλαζει η αδεια και ο αριθμος φυσικα, δεν μπορεις να παρεις τον ιδιο.
Επισης πρεπει να δηλωσεις το ιδιο στην ασφαλιστικη σου ετσι ωστε να ακυρωθει το υπαρχον συμβολαιο και να κανεις καινουργιο με τη νεα αδεια κυκλοφοριας! Το εχω κανει και στο αυτοκινητο και σε μηχανη παλαιοτερα, αυτο που τη δινει ειναι πως και στις 2 περιπτωσεις ειναι 30€, αναρωτιεμαι τι πληρωνουμε... Ο μαρκαδορος καθαριζετε επισης με καθαριστικο φρενων κτλ αλλα οχι πανω στα νουμερα και αν φαινετε λιγο με τον καιρο και τα πλυσιματα θα φυγει, αν δεν σε πειραζει! |
|
|||
|
|||
Αλεξανδρε μην ταλαιπορισε με Υπουργεία τριψτην όσο μπορείς κ πηγενε σε ενα πινακιδα να στην βαψει κ τέλος όλα ,χωρίς να φαίνεται τίποτε ,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
λες?????? |
|
|||
|
|||