|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 600 δισεκατομμύρια από τους Ομογενείς!!!
|
|
|||
|
|||
Επειδή το θέμα ανέβηκε απο την συμπρωτεύουσα ας μην το σχολιάσω αυστηρά.
Πάντως μπαρούφα είναι και ο τύπος διώκεται ποινικά στην Αμερική............... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μηπως ειναι και θετικο που διωκεται ποινικα.Απο την αποψη "μη μας χαλας τη μαγιά"... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή είμαι εκτός σπιτιού θα ψάξω και θα σας στείλω τη σχετική ανακοίνωση . Νομίζω ότι ο τύπος είναι γιατρός και μάλιστα κρυβόταν στον Καναδά. Αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να υπάρχουν. Μακάρι όμως να είναι αλήθεια όλα αυτά. Και ποιός σόφρων δεν θα επιθυμούσε αυτόν τον δανεισμό.............. |
|
|||
|
|||
Δεν προκειται για χρηματα cash απ'οσο διαβασα σχετικα.Αλλά για ομολογα ΗΠΑ δημοσιου...κατι παιζεται παντως,οσο και μουφα να ειναι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να είναι έτσι. Εάν έχετε τη δυνατότητα παρακολουθήστε το θέμα και ενημερώστε και εμάς. Καλό σας ξημέρωμα............. |
|
|||
|
|||
Δειτε ενα βιντεο...
E.N.D END NATIONAL DEBT - ΞΕΝ.PRESIDENT 30/9/2012 - YouTube |
|
|||
|
|||
Αμα το πληρωσουν να μας το γραψετε στο φορουμ παρακαλω.
Ολες οι αλλες πηγες δεν εχουν την εμπιστοσυνη μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Με μια απλή εντολή μεταφέρουν 1% (6 δις) σε Ελληνικές τράπεζες και δείχνουν σοβαρότητα ώστε να ασχοληθούμε κι εμείς σοβαρά μαζί τους …
...ή μάλλον γιατί με αυτά τα λεφτά δεν αγοράζουν ελληνικές τράπεζες (με τα ρέστα παίρνουν και μιά ΔΕΚΟ) !!! Τι τους εμποδίζει να <<σαρώσουν>> τα ομόλογα στην δευτερογενή αγορά ? Να σώσουν τους ιδιώτες μικροομολογιούχους από το στραπάτσο του κουρέματος ? kathimerini.gr | Αποκατάσταση των μικροομολογιούχων μέχρι το ύψος των 100.000 ευρώ από το «κούρεμα» ζητά το ΚΚΕ (όλα αυτά με ελάχιστο ποσοστό των διαθεσίμων600σιων δις) Θλιβερό εάν δεν ήταν τόσο αστείο … |
|
|