|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...
Απόσπασμα:
Κανείς δεν σε χαρακτήρισε ηλίθιο η βλάκα, όπως έγραψες κάπου αλλού, Γιώργο.... Αν όμως σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, που δεν έχει βέβαια κ μεγάλη σημασία, όμως θα την πω. Θα σε χαρακτήριζα απάνθρωπο το λιγότερο, βάσει της παραπάνω παραγράφου σου.... Τουλάχιστον, απάνθρωπο Δεν σε ενδιαφέρει που ο συνάθρωπος σου, από την οικονομική απελπισία πέφτει στο θάνατο?????????? Τι να πει κανείς για εσέ??? Σε αφήνω στην κρίση των 7.000 συνφορουμιστών και της ιδιοκτησίας του ιστοτόπου, αυτής της κοινότητας... Last edited by siraxanz; 25-05-2013 at 10:21. |
|
|||
|
|||
αναλυσεις πολιτικου περιεχωμενου και στον θανατο.,.,.,?????
το επομενο επεισοδιο τις κοινωνιας θα εχει και ζομπι.,.,.,????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν εσενα σε ενδιαφερει ποθυ ο διπλανος σου εβαλε τελος στην ζωη του για τον Χ λογω εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο........... Μην ξεχνας οτι οι σπαρτιατισσες πεταγαν τα αδυναμα ¨η αρρωστα παιδια τους στον Καιαδα......... Ξεγραψε λοιπον κι αυτους απο την ελληνικη ιστορια γιατι ηταν απανθρωποι. καλως ¨η κακως οι δυνατοι μενουν κι επιβιωνουν μαζι με τις οικογενειες τους...... Οποιος αυτοκτονει φερνει σε πολυ δυσκολη θεση την οικογενεια του.....απανθρωπο για μενα. Αυτο με την κριση των 7000 συμφουρμιτων και της διοικησης δεν το καταλαβα.........για εξηγησε το σε παρακαλω.....αν μπορεις φυσικα. Last edited by GeorgeP; 25-05-2013 at 20:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από τα πιό ρατσιστικά και απάνθρωπα ποσταρίσματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ, τα τέσσερα χρόνια που είμαι μέλος, λυπάμαι. Last edited by aeriko; 25-05-2013 at 21:15. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την συνέχεια την αφήνω σε αυτούς που κατάλαβαν. Όποιος με κατάλαβε, θερμα παρακαλώ, να πάρει το λόγο κ να μιλήσει έστω κ με ένα απλό: κατάλαβα, μιά απλή λέξη, γράφτε την νέοι κ παλιοί γυναίκες κ άντρες. |
|
|||
|
|||
Εγώ κατάλαβα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα Μας μπορεί όποιος θέλει να διαβάσει το EuroHealthNet.... εδώ. (Έκθεση του 2011, σαφώς οι αυτοκτονίες τότε ήταν λιγότερες...) (Για όσα έγραψες στο άλλο θέμα... περί των ευκαιριών και της ισοτιμίας που απολαμβάνουν οι μουσουλμάνοι στην Σουηδία δεν θα πώ τίποτα για όσα γράφεις. Αλί μόνο, σε όσους τα πιστεύουν φίλε George) @ Χάρη... κι εγώ κατάλαβα φίλε Χάρη. Last edited by Nordic; 25-05-2013 at 21:40. Λόγος: ο siraxanz :) |
|
|||
|
|||
Χάρη μην αναλώνεις την ανθρωπιά και την ευαισθησία που σε διακρίνει με απαντήσεις σε εκφράσεις βαρύγδουπες για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο,όλους ως ενός σημείου μας αφήνουν αδιάφορους πράξεις αυτοχειρίας,ηθικά βέβαια είναι απαράδεκτο να το ξεστομίζεις και δείχνεις και τι άνθρωπος είσαι, με την έννοια ότι ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα,δυσκολίες,τρεξίματα,κτλ,κτλ,κτλ και δεν υπάρχει ο χρόνος πολλές φορές για να εμβαθύνεις σε κάτι που δεν σε αφορά άμεσα,θα σταθείς διαβάζοντας ένα θέμα ή ακούγοντας το και θα συνεχίσεις την ζωή σου, μόνο και μόνο αν συμβεί κάτι ανάλογο σε άνθρωπο του οικείου περιβάλλοντος σου βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα όπως και σε πολλά άλλα και μακάρι να μην βιώνει κανείς άνθρωπος τέτοιες καταστάσεις,αυτά τα παγερά και καλά και τέτοια συναφή είναι για μπούγιο.
Last edited by f1shf1nder33; 25-05-2013 at 22:55. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και εγώ κατάλαβα ....
|
|
|