|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΛΟΠΗ GS ADVENTURE από το Σύνταγμα !!!
Κρίμα , μακάρι να το βρεις και μακάρι να μην χρειαστεί κανείς να ψωνίζει μεταχειρισμένα για να μην τους δίνουμε τροφή,
φυσικά αν χρειαστούμε θα ξεχάσουμε ότι μπορεί να είναι ανταλλακτικά του φίλου μας |
|
|||
|
|||
Α ρε νικολα...... Συντροχοι.....θυμηθειτε .... Α)ποσα τραβεστι aventure θα βγουν σε λογο στο δρομο..... Β)οι μηχανες χανονται γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποιοι απο εμας......θελουμε.....τετοια ανταλλακτικα.... Οσο υπαρχει ζητηση... Θα υπαρχουν και αυτα τα φαινομενα..... Συγχωρηστε μου την πυρινη γλωσσα και το παθος.....αλλα ετυχε την 966 να την εχω παρεα σε αρκετα χιλιομετρα........ Οσο για τα καλοπαιδα...... Να τους πεσει η poutsa και να παθουν καρκινο....... Και μακαρι να τους βγουν τα αντερα Και παλι συγχωρεστε με |
|
|||
|
|||
[QUOTE=vasorfa;886795]Α ρε νικολα......
Συντροχοι.....θυμηθειτε .... Α)ποσα τραβεστι aventure θα βγουν σε λογο στο δρομο..... Β)οι μηχανες χανονται γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποιοι απο εμας......θελουμε.....τετοια ανταλλακτικα.... Οσο υπαρχει ζητηση... Θα υπαρχουν και αυτα τα φαινομενα.....Συγχωρηστε μου την πυρινη γλωσσα και το παθος.....αλλα ετυχε την 966 να την εχω παρεα σε αρκετα χιλιομετρα........ Οσο για τα καλοπαιδα...... Να τους πεσει η poutsa και να παθουν καρκινο.......Και μακαρι να τους βγουν τα αντερα Και παλι συγχωρεστε με[/QUOTE] |
|
|||
|
|||
Ξέχωρα από όλα τα άλλα το αίσθημα δικαίου σε
πνίγει κ θες να τα σαρώσεις όλα. Φίλε δεν σε γνωρίζω αλλά συμπάσχω μαζί σου γιατί είναι η αγαπημένη σου κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξέρεις ότι θα την βιάσουν κ θα την "ξεσκίσουν", θα την πετσοκόψουν κ θα πουλήσουν τα όργανά της. ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
|
|||
|
|||
Νικόλα, εύχομαι να βρεθεί γρήγορα, υπομονή.
|
|
|||
|
|||
..Eυχομαι πραγματικα απ την καρδια μου,να βρεθει κ συντομα!!!Νιωθω απολυτα το συναισθημα που νιωθεις,μιας και μου ειχαν κλεψει το πρωτο μου varadero 8 μολις μηνες απο την αγορα του...Ευτηχως για εμενα το βρηκα μονος μου μετα απο 12 ωρες περιπου!!Τι ιδιο ευχομαι να συμβει και σενα!!!Ας εχουμε ολοι το νου μας!
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να μπει tracker στις μηχανές μας......
Στην τρώει ο γάτος για πλάκα και τραβάς τα μαλλιά σου Τουλάχιστον αν βρεις κάτι, θα βγάλουν πολλοί το άχτι τους |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολυ σωστος..Ηδη το ψαχνω...Δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο,κ η τοποθετηση του σχετικα ευκολη..Το κακο ειναι οτι σε περιπτωση που μπει σε κλειστο υπογειο χωρο δεν ειναι δυνατον ο εντοπισμος του...Το θεμα ειναι να μην σου τυχει κατι τετοιο...
|
|
|||
|
|||
Άμα βρεις καμία άκρη για tracker ενημέρωσε μας....
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|