|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αρμενιζοντας στις κυκλαδες με εναν βρωμιαρη(wet-dirty)
απογευμα.......και σαλπαρισμα για αττικηγιατι ο καιρος φορτωνε αρκετα 7-8,την επομενη ημερα
το πληρωμα,απο την σουρα ειναι ετοιμο για ανταρσια..... αλλα ο καπετανιος ΔΕΝ μασαει.... |
|
|||
|
|||
περαστικα μας......
|
|
|||
|
|||
μια χαρά περάσατε!μπράβο παιδιά!
α ρε κώστα και να ήξερες ότι,αν στο βαθύ της Σίφνου στην παραλία στον όρμο έτρωγες στο "τσικάλι" στο Κυρ Νίκο,θα δοκίμαζες...αρνάκι μου την άλλη φορά |
|
|||
|
|||
Μπράβο παίδες
|
|
|||
|
|||
Π Α Ν Τ Α Τ Ε Τ Ο Ι Α !!! Μπράβο σας! Άντε και ψήνομαι κι εγώ να καβαλήσω κανένα τέτοιο πλεούμενο αλλά ιστιοπλοϊα έκανα τελευταία φορά στο 2ο έτος... Πολλούς αιώνες πριν, αλλά κάτι θα κάνουμε!
|
|
|||
|
|||
μονο ενας αεκτζης θα ταν τοσο μερακλης.μπραβο κωστα παντα τετοια.αυτος ο χοντρος ο τακης ητανε?χαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στο τσικαλι εχω φαει απειρες φορες,οπως και στον γιαννη....
το μαστελλο τους ειναι πολυ καλο...... αλλα νομιζα οτι τα αρνια ειναι δικα τους.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετοιμαζω ομαδικο τριημερο ταξιδι του φορουμ....
θα χαρουμε να εχουμε ενα καπετανιο μαζι μας.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οχι και χοντρος,ο φιλος σου......απλα ευσωμος
|
|
|||
|
|||
για τον γιάννη που λες δεν ξέρω.ο νίκος ναι έχει δικά του καμιά 40αριά πρόβατα-γίδια πάνω στο βουνό.μάντεψε ποιος του έχει δώσει αρσενικά και καινούργιες μάνες καθώς και αρνάκια..
για την ιστορία,εκτός απο καλός άνθρωπος,είναι και τρομερά σχολαστικός με την δουλειά του.είμαι σίγουρος ότι σου άρεσε το φαγητό του |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Dirty Dancing | pepax66 | Αστεία Video | 4 | 12-07-2010 14:53 |
10 μερουλες........στις κυκλαδες,με πανια | gsmaniac | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 117 | 05-07-2010 02:39 |
χωματερο σχολειο,με δασκαλο εναν.....βρωμιαρη | gsmaniac | Χωμάτινες εξορμήσεις | 43 | 16-03-2010 09:03 |
Απαγόρευσαν στις γυναίκες να κυκλοφορούν με δίκυκλα | Kwstas_kef | Κόσμος | 7 | 11-10-2009 13:18 |