|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταξίδι στα Βαλκάνια Ιούλιος 2012
το via michelin δεν με βολεύει και πολύ αλλά θα το προσπάθήσω γιατί το google map............... . Πάντως για τον καφέ είμαι μέσα , κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!!
Μήπως κάποιος έχει πάει κοντά στην Λουμπλιάνα στο (Triglavski Narodni Park) ????? Είδα κάτι φωτογραφίες και μάλλον αξίζει μια επίσκεψη και αυτό!!! |
|
|||
|
|||
Οχι μονο αξιζει αλλα αν βρεθεις προς τα εκει επιβαλλεται!Μπορεις να ταξιδεψεις προς Βοσνια- Κροατια και να γυρισεις απο Ιταλια.Σου βαζω την δικια μου διαδρομη.
Bled, Σλοβενία προς Bled, Σλοβενία - Χάρτες Google Βled Bohinsko jezero Savica - Triglav National Park Vrsic Pass Soca |
|
|||
|
|||
Αν φτάσω μέχρι τόσο βόρεια μάλλον είναι ευκαιρία για ένα μικρό πέρασμα στην Ιταλία το έχω σκεφτεί αλλα το κόστος & η διαρκεια του ταξιδίου με απασχολούν
|
|
|||
|
|||
αυτα τα μερη Βαγγελη ,με τις φωτο που εβαλες,δεν τα ξερω και πρεπει να τα γνωρισω...
η Λουμπλιανα ειναι διπλα στο Klagenfurt, το οποιο απεχει 2,5 - 3 ωρες απο βενετια, αλλα το κοστος του πλοιου για πατρα θα ειναι το μισο ταξιδι σου... ασε που για να δεις τα μερη αυτα δεν φτανουν 10 μερες... οποτε γυρνα πισω οδικως, ειναι καλυτερα και πιο γρηγορα, εγω εκανα απο την πολη Σκοπια μεχρι Πειραια 5μισυ ωρες... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
7 - 10 μέρες?
Βγαίνει αλλά θα χάσεις πολλά και δεν ξέρω αν αξίζει. Αποψη μου να μικρύνεις λίγο την διαδρομή, και να ψάξεις μόνος σου να βρεις κάτι διαφορετικό και όχι να είσαι "transit" σε όλα αυτά τα μέρη. Επέλεξε 2 ή 3 προορισμούς, και αφιέρωσε εκεί από ένα τριήμερο. |
|
|||
|
|||
Έχεις δίκιο γι'αυτό τον λόγο έχω αρχίσει και αναθεωρώ.
15 μέρες το βλέπω πιο εφικτό!? από μία διανυκτέρευση (Σκόπια, Ντουμπροβνικ,βενετία) στα υπόλοιπα από δύο νύχτες! Επιστροφη με καράβι από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
κάτι δεν πάει καλά δεν μου το ανοιγει
|
|
|||
|
|||
Μου το ανοίγει κανονικά |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2012, στο Jima's Ginger !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 72 | 11-01-2012 17:52 |
1 Ιαν. 2012 - Καλή Χρονιά σε όλους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 523 | 02-01-2012 03:13 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Τον Ιούνιο οι συμμετοχές του 2012 | MARK | Αγώνες | 3 | 08-04-2011 10:53 |