|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυστρία μέσω Βαλκανίων
Οτι είπαν οι παραπάνω, πλοίο οχι, κάψε τα εισιτήρια σε βενζίνες να γουστάρεις...
Αλλά τι σε κυνηγάει, ξέρεις πόσο μήκος έχουν κατά μέσο όρο τα γυναικεία πόδια σε Βελιγράδι, Ζαγκρεμπ και Λιουμπλιάνα??? Όχι δεν ξέρεις? Ούτε εγώ, όμως υποψιάζομαι ότι είναι πολύ πάνω από τον Ευρωπαικό μέσο όρο Μη φοβού Βαλκανς, ξενοδοχείο με κλειστό παρκινγκ η νυχτοφύλακα κ κοιμάμε κ στην Μιτροβίτσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
στο Klagenfurt να πας...(πλακα κανω...)
αν θελεις ξενοδ Βελιγραδι εγγυημενο, φτηνο στο κεντρο(1χλμ απο το κεντρο) με υπογειο παρκινγκ Booking.com : Bed and Breakfast Garni House 46 , Βελιγράδι, Σερβία - 60 Σχόλια πελατών . Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! να περασεις ωραια, αν θελεις μπορω να σου βρω και Novi sad και Σκοπια εχω μεινει και εχουν μεινει πολλοι απο εδω μεσα |
|
|||
|
|||
Φυσικα και υπάρχουν όμορφα μέρη στα Βαλκάνια αλλα πιστεύω οτι θέλω να βρεθώ μετά απο 5 χρονια στέρησης πάλι στο παράδεισο του groosglockner να πιω το εσπρεσσο μου στο Hallstatt να περπάτησε στο zell am see και να ξενυχτισω στο Innsbruck σορρυ αλλα δε το χανω με τίποτα όσοι πιστοί προσέλθετε εγγύηση τα μύγακια στα δόντια
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||