|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκουριά σε R1200GS
Νομίζω ότι τη θάλασσα δε την κέρδισε κανείς.
Πιστεύω ότι οι σκουριές σου είναι επιφανειακές. απλά να ξέρεις ότι αυτές στις βίδες του φρένου αλλά και στο σκελετό θα προχωρήσουν αρκετά γρήγορα. Το ACF είναι καλό πρωιών αλλά για προστασία ηλεκτρονικών, δεν αφορά ανοδιώσεις και ηλεκτροστατικές βαφές. Δε νομίζω ότι υπάρχει "οικονομική" γιατρειά στην περίπτωση σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν αναφέρεται στο επίσημο site οτι είναι για προστασία των ηλεκτρονικών. Μπορεί η συσκευασία να θυμίζει σπρέυ αφύγρανσης, αλλά δημιουργεί λεπτό φιλμ πάνω απ τη σκουριά σταματώντας τη. Εγώ χρησιμοποιώ ένα σπρέυ κάποιας Sandstrom, μου το χει δώσει φίλος που εργάζεται στην ΠΑ. Το μειονέκτημα του είναι οτι δεν είναι διάφανο όπως το ACF-50. |
|
|||
|
|||
Σε ότι αφορά βίδες κτλ, δε θα με απασχολούσε το θέμα.
Τώρα σε ότι αφορά σκουριά σε σκελετούς κτλ, καλό είναι με πολύ λεπτό γυαλόχαρτο να αφαιρέσεις όσο περισσότερη σκουριά μπορείς και να περάσεις από πάνω με πινελάκι λίγο αντισκωρική βαφή. Μετά πέρνα και το spray από πάνω και είσαι μια χαρά. Σε ένα παλιό KX250 που είχα, και όπως καταλαβαίνεις κάθε στροφή ήταν και τούμπα, όλες οι γρατσουνισμένες περιοχές μετά από καιρό άρχιζαν να σκουριάζουν….με την ανωτέρω τεχνική έκανα όλες τιε μικροεπισκευές και όλα μέλι γάλα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι ρίξε το φταίξιμο και στη Θάλασσα τώρα. Ο ήλιος εντάξει είναι εχθρός το μάθαμε. Ο υγρός αέρας επίσης το καταλάβαμε. Το μόνο που δεν φταίει είναι η ποιότητα κατασκευής. Έλεος πια????? |
|
|||
|
|||
το ACF-50 διατίθεται στην Ελλάδα από την MAVERIC (www.maveric.gr)
όποιος χρήστης θέλει να το αγοράσει μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail botsis@hotmail.com εχει κ ενα υγρο που βγαζει μονο του ολες τις σκουριες evapo-rust,λεω να το δοκιμασω. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα!
Ψάχνοντας σχετικά για προϊόντα περιποίησης της μπουμούς είπα και εγώ να δοκιμάσω το ACF-50 ως μία πιο «επαγγελματική» λύση αντί του πατροπαράδοτου DW-40. ... πριν καταφύγω στην λύση του e-bay έστειλα mail στο mail του παραπάνω πόστ...τίποτα… έστειλα mail από την σελίδα τους… τίποτα… πήρα τηλέφωνο στην εταιρία αλλά τίποτα… τελικά με αποφεύγουν Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω σχετικά με την προμήθεια του συγκεκριμένου προϊόντος;;; Εναλλακτικές λύσεις προϊόντων ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ένα (WD-40) λιπαίνει, αφαιρεί σκουριές και είναι εύφλεκτο αλλά δεν δημιουργεί φιλμ. Το άλλο (ACF-50) είναι διάφανο και δημιουργεί φιλμ το οποίο αντέχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έχω ένα προιόν με παρόμοια χαρακτηριστικά του ACF-50, αλλά δεν είναι διάφανο. Πες μου τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διαβάζοντας για το ACF-50 σχημάτισα την εντύπωση ότι και αυτό αφαιρεί σε έναν βαθμό την σκουριά και στην συνέχεια προστατεύει στο να ξανασχηματιστεί… (όπως και να έχει ψηνόμουνα να το δοκιμάσω και προληπτικά) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
...αλλαγή λαδακι/φιλτρο σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 05-01-2013 12:04 |
Συνηθης βλαβη σε r1200gs! Προσεχετε! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 03-11-2010 18:06 |
Ηλεκτροστατικη σε ζαντες απο R1200GS | matapo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 30-07-2010 02:19 |
Σημάδια διάβρωσης σε r1200GS ADV | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 70 | 06-04-2010 15:39 |