|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέο Aprilia Caponord 1200
Απόσπασμα:
2)Οσο για τιμη μεταπωλησης,σημερα που μιλαμε,δεν κραταει κανενα...Δες τιμες που παιζουν τα μεγαλα GSA...δες τιμες σε ολα γενικως.Παλιοτερα ναι ισχυε αυτο που γραφεις.Πλεον τα εχει παρει ολα η κατω βολτα,αφου δεν υπαρχει ζητηση... Κι εγω BMW οδηγω και παλι BMW ειχα και πιθανον να ξανεχω.Υπαρχουν ομως κι αλλες εταιρειες με μοτοσυκλετες που εχουν προτερηματα και λογους αγορας και υπαρξης...Και τα γραφω αυτα εχοντας περασει και απο Honda,Aprilia,KTM,Yamaha,Suzuki,BMW... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
[QUOTE=mAthosalas;594097]1.Εχεις οδηγησει Caponord;πώς σου φανηκε;Σε σχεση με R1200GS; Τωρα έχω GS1100 με υποτιμάς Δεν μπορώ να συγκρίνω το καθένα με τα + και - Το BOXER πιστεύω είναι κόλλημα δύσκολα φεύγεις αν το οδηγήσεις !!! Εχει κάτι ........... |
|
|||
|
|||
παιχταρα μου εχω καβαλησει aprilia.
Λογο Κ μου φανηκε βουνο και χελωνα. Δεν το υποτιμαω.Εγω ειμαι γενικα υπερ των Ευρωπαιων κατασκευαστων σε οτι μηχανοκινητο. Το Καπο το οποιο οδηγησα το εδωσε ο φιλος σε μαγαζι στην Μιχαλακοπουλου....... 2500 η' 2700 του το πηρε και το πουλησε 3700 προσεγμενο μοντελακι με 26,000 αγρατζουνιστο.Χωρις προικα το καλοκαιρι. Αντιθετα πηρα gsadve γνωστο και ως ελεφαντας και νομιζα οτι οδηγουσα αεροπλανακι. Οχι για την ταχυτητα του αλλα για το ζυγισμα και ολα τα υπολοιπα του. Δεν σου κρυβω οτι μεσα στο Λαυριο το ομορφουλι ζαχαρωμενο gs μου φανηκε πιο ευκολο απο το Κ. Οσο για τις τιμες φιλε σαφως και χανουνε. Οχι οσο τα Ντουκατια και ποσο μαλλον οσο τα Απριλιανα μιλαμε για πονο και αιμοραγια |
|
|||
|
|||
λοιπον για να μην πολυλογουμε ενα ειναι το θεμα που λεει και ενας φιλος μου! ΒΟΧΕR και ΑΞΟΝΑΣ!ΤΕΛΟΣ!!
|
|
|||
|
|||
και πολύ χρήμα προς τη Γερμανία......
τα θέλει ο πισινός μας.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπάρχουν και τα γούστα |
|
|||
|
|||
σαν μεχρι προσφατος ιδιοκτητης και των δυο... :
capo: "μπορεις και παιζεις" αλλα το ρισκο πτωσης ειναι πολυ πιο κοντα! και αν δεν πεσεις και εκει... τοτε θα σε φωναξουν γιατι ολο και καποια βδομαδα θα στο κρατησουν στο συνεργειο και ας εχεις βρεθει στην ηγουμενιτσα με πολλα σαμαρια πανω του και να εγκαταλειπει (χωρις σοβαρο λογο ΠΑΝΤΑ)!! GSADVE : ξεκινας για παντου και δεν σε σταματαει τιποτα αλλο εκτος απο τη θεληση σου!!! ++ΑΣΦΑΛΕΙΑ++ Υ.Γ: τα παιχνιδια θεωρουνται δεδομενα |
|
|||
|
|||
αλλα ξεχασα το σημαντικοτερο... το εικονιζομενο ειναι ΕΠΟΜΕΝΗΣ γενιας! γιαυτο αξιζει... "ας γραψει και αυτο την ιστορια του"
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κάτσε να έχουμε σώβρακα μέχρι τότε κι άσ' μας τα πάρει...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Aprilia SRV 850 | taksidiotis | Άλλες εταιρίες | 1 | 25-06-2012 06:47 |
Νέο APRILIA Caponord 1200 | crazy artist | Άλλες εταιρίες | 21 | 01-03-2011 16:24 |
Aprilia caponord ETV1000 | costas68gr | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 02-11-2010 10:04 |
aprilia caponord | kostasmats | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 27-10-2010 11:07 |
Νέο Aprilia Dorsoduro 1200 | pepax66 | Άλλες εταιρίες | 4 | 26-09-2010 06:08 |