|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απαράδεκτη συμπεριφορά εξουσιοδοτημενου συνεργείου
Απόσπασμα:
εδω δεν ζητησαν συγγνωμη,,,,,,,,,, σιγα μην διναν και χρηματα πίσω,,,,,, |
|
|||
|
|||
Μόλις μίλησα με το φίλο Βασίλη...
Ίσως το επόμενο βήμα είναι να πέρνει ένα-ένα μέλος του φόρουμ & να ρωτάει τι λάδι συστήνει η BMW τι λάδι η Άγκελα και τι λάδι ο Έλληνας απο το χωριό για τη ΜΟΤΟ του. Απο το πρωί ως το βράδυ με τόσα τηλέφωνα ίσως δώσουν μια σωστή απάντηση και μάθουν...... ....Τι να πω ντροπή σε κάποιους που δεν φέρονται επαγγελματικά και με σεβασμό στο πελάτη. ....Σπάνια οργίζομαι αλλά όταν έχει να κάνει κάτι με την αγαπημένη μας δεν είναι σωστό εμείς ως πελάτες να δίνουμε παραπάνω προσοχή και αγάπη απο ΚΑΠΟΙΟΥΣ εξουσιοδωτημένους. Υ.Γ Βασίλη καλό για όλους μας να επικοινωνήσεις με την ΒΜW Hellas κάνωντας τα αντίστοιχα σωστά τοποθετημένα παράπονα. Last edited by billy_bmw; 20-04-2010 at 14:17. |
|
|||
|
|||
Με αφορμή το θέμα του Βασίλη ...
Το manual (η ελληνική έκδοση που συνοδεύει τις μηχανές που πωλούνται μέσω του δικτύου στη Ελλάδα )γράφει σαφώς SAE 20W-50,σελ 143 R1200GS Στην ίδια σελίδα γράφει επίσης να μην χρησιμοποιηθούν συνθετικά λάδια κατά τα πρώτα 10.000 χλμ και καταλήγει ..ρωτήστε τον επίσημο έμπορο BMW Motorrad της περιοχής σας για τα κατάλληλα λάδια για τη μοτοσυκλέττα σας... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ για τη BMW (και όχι μόνο) να αφήνει ανοικτό το θέμα των λιπαντικών και να μην διατυπώνει ακριβώς τις προδιαγραφές των λιπαντικών που είναι κατάλληλα.... ....(αλλά είναι πολλά τα εκατομμύρια που παίζουν..,σημερα με τη Castrol αύριο με ...) |
|
|||
|
|||
Καλά κάνω και τα αλλάζω μόνος μου και ξέρω τι μου γίνετε
|
|
|||
|
|||
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώσεις την BMW Hellas & την BMW στην Γερμανία κατονομάζοντας το συνεργείο και επισυνάπτοντας την απόδειξη που αναφέρει τον τύπο λαδιών και το φίλτρο που δεν είναι της μαμάς εταιρείας. Εξάλλου αφού έχεις απτά στοιχεία στα χέρια σου για την κακή συμπεριφορά τους δεν μπορεί κανείς να σε κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμιση ή οτιδήποτε άλλο αν αναφέρεις ανοικτά το όνομα του συνεργείου στο forum. Εσύ αναφέρεις μόνο τα γεγονότα που σου συνέβησαν ως πελάτης και τίποτε άλλο....
|
|
|||
|
|||
Βασίλη φαντάζομαι πως αυτό συμβαίνει σε όλα τα συνεργεία .Απλώς εσύ το είδες .Και τελικά γιατί πιστεύουμε πως στην επίσημη αντιπροσωπεία όλα θα είναι τέλεια ;Μας το επιβάλουν ουσιαστικά για να έχουμε την εγγύηση .Γι αυτό μετά τα δύο χρόνια οι περισσότεροι λακίζουν προς άλλα μαγαζιά .
|
|
|||
|
|||
είπα ότι τελικά με χρέωσαν ό,τι μου έβαλαν στη μοτό....και το φίλτρο το είχα αγοράσει από εξειδικευμένο μαγαζί δίνοντας τον αριθμό ανταλλακτικού της BMW ώστε να βρεθεί το ίδιο φίλτρο με τα ίδια χαρακτηριστικά.
σε παλαιότερη επικοινωνία μου με τη BMW HELLAS, μου είχαν πει ότι δεν μπορούν άμεσα να επέμβουν, απλά καταγράφονται τα παράπονα για ...μελλοντική χρήση αξιολόγησης του συνεργείου (πάρ' το αυγό και κούρεφτο...). Από εκεί δεν θα βρεθεί λύση, είμαι σίγουρος... Είναι εκπληκτικά παρήγορο ό,τι αρκετοί συνforumίτες με πήραν τηλέφωνο να τους πω από που να φυλάγονται....μάλιστα κάποιοι είχαν εξίσου αρκετά παράπονα από το συγκεκριμένο συνεργείο... |
|
|||
|
|||
Όταν επικοινωνήσεις με την μαμά, πες μας τι ακριβώς σου απάντησαν οι κύριοι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να παρεις και το ονομαστο Γερμανικο φιλτρο λαδιου ''ΜΑΝΝ'' και να κατσεις μια ωριτσα να τα αλλαξεις? Με αυτο τον τροπο της δειχνεις την αφοσιωση σου, η σχεση σου με την μοτοσυκλετα σου δένει καλυτερα, ο ερωτας φουντωνει και το σεξ μαζι της (βλέπε ταξιδια) ειναι απολαυστικότερο!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γραφε χαδελφε γραφε ηταν η επητας |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 19-04-2010 18:30 |
Απαράδεκτη Αναμονή Ανταλλακτικού !!! | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 42 | 02-11-2009 13:08 |
Ευθύνη από λάθος εξουσιοδοτημένου συνεργείου !!!!!!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 18-07-2009 17:49 |