|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αθήνα -> Gothenburg/Σουηδία
Απόσπασμα:
Γιώργο καλησπέρα! Όταν προτείνω μία διαδρομή, δεν ξέρω τις δυνατότητες κ τα "θέλω" του συνφορουμίτη που ζητάει πληροφορίες. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το ταξίδι Αθήνα-Πάτρα, τους αρκεί γιά μία μέρα! Έτσι κ στην περίπτωσή σου, εγώ δεν ήξερα σε πόσες ημέρες θέλεις να κάνεις την διαδρομή μέχρι το Γκέτεμποργκ. Σου πρότεινα αυτήν που νομίζω εγώ καλύτερη κ συντομότερη διαδρομή. Τώρα το πόσες μέρες θέλεις να την κάνεις αυτό είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση με την δική σου συμμετοχή. Το "Ωραία ξερή απάντηση" δεν νομίζω να είναι κ η καλύτερη απάντηση γιά κάποιον που θέλησε να βοηθήσει.... Την διαδρομή Ανκόνα-Μόναχο, η οποία είναι 780 χιλιόμετρα την έχω διανύσει αρκετές φορές κ με φίλους, αλλά κ μόνος μου, από τις 13:30 που "βγήκε" το πλοίο Ανκόνα, μέχρι τις 22:00 περίπου που έφτασα στό Μόναχο. Μία ωραία στάση είναι το Bolzano (που απέχει 495 km), στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής.... Αυτά γιά την ώρα κ συγνώμη.... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θανάση εγώ ζητάω συγγνώμη! Με παρεξήγησες και φταίει ο τρόπος που το έγραψα. Εννοούσα ότι εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη η απόσταση/διαδρομή από Ανκόνα προς Μόναχο. Σε αντίθεση με εσένα που φαίνεται από την απάντηση σου ότι βγαίνει άνετα αυτή η διαδρομή. Ξαναζητώ συγγνώμη και δεν είχα καμία κακή πρόθεση. Με το "ξερή απάντηση - μπαμ και κάτω" εννοούσα ότι είσαι χιλιομετροφάγος και αυτή την μεγάλη απόσταση (Ανκόνα - Μόναχο) τη βλέπεις όπως εγώ τη διαδρομή Αθήνα - Χαλκίδα. Θα ήθελα να κάνω τη διαδρομή Αθήνα Γκέτεμπορκ σε 6-7 μέρες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οκ Γιώργο, κανένα πρόβλημα! Καμμιά φορά ο γραπτός λόγος δεν αποδίδει πιστά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Θα χαρώ να βοηθήσω σε ότι χρειάζεσαι γιά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σου! Jefe |
|
|||
|
|||
Κατσε να τις βγαλω κι εγω!
1.Βενετια-Μπολζανο Προσθετεις επαρχιακα περασματα απο τους Δολομιτες οσα αντεχεις! 2.Μπολζανο-Fussen Σταση στο INNSBRUCK και στο SEEFELD 3.Fussen-Rothenburg am der Tauber Ολη τη διαδρομη απο το romantiche strasse ενω το πρωι βλεπεις τα καστρα της περιοχης.. 4.R. am fer Tauber-Berlin Νωρις στο Βερολινο για βολτες 5.Berlin-Koπεγχαγη. Το ιδιο με χθες! 6.Κοπεγχαγη-Γκετεμποργκ Απο τον επαρχιακο-σταση στο μουσειο συγχρονης τεχνης -Lusitania η καπως ετσι το λενε- και περασμα απεναντι με το φερρυ απο το Helsingor αφου δεις εκει και το καστρο του Αμλετ.. Δεν παυει να ειναι απλα μια απο τις χιλιαδες επιλογες! Α μηπως να πας με το αεροπλανο να φερω εγω το μηχανακι σου? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα έχω υπόψην μου το ενδεχόμενο αυτό, αεροπλάνο εγώ, μηχανή εσύ Το Σαβ/κο αυτό θα καθίσω να βγάλω πρόγραμμα, θα βασιστώ σε αυτό που προτείνεις, θα επανέλθω. Ευχαριστώ για τα προτεινόμενα μέρη! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αθήνα - Λονδίνο | Xanthi | Ανέκδοτα | 15 | 20-01-2011 13:38 |
Ισχύει το ελληνικό δίπλωμα στη Σουηδία? | georged | Απαραίτητα έγγραφα | 11 | 31-10-2010 10:27 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 16:55 |
Βουλκανιζατέρ Αθήνα | Albatros | Χρήσιμα | 6 | 19-01-2010 21:51 |
Αθήνα - Ταγγέρη | cortomaltese | Ταξίδια στο εξωτερικό | 24 | 19-06-2009 15:29 |