|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκέφτεστε να πάρετε κατοικίδιο?
|
|
|||
|
|||
Μίλα μου μερικές φορές. Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνω τις λέξεις σου, καταλαβαίνω την φωνή σου.
Εγώ θέλω τον Κανέλλο.. .Κανέλλος POWER εγώ μάζεψα έναν γάτο.,.,ίδιος ο garfield. μόνο που είναι άλλο χρώμα.,., |
|
|||
|
|||
ωραιο θεμα εβαλε ο ΚΙΜΩΝΑΣ......
βεβαια ειναι λιγακι πιο σοβαρο το θεμα........οποιος υιοθετησει ενα κατοικιδιο,να ειναι ετοιμος για μεγαλα ζορια και ευθυνες που ΔΕΝ φανταζεται... τα περισσοτερα αδεσποτα,βρισκονται στον δρομο απο γεννες ανευθυνων <φιλοζωων>.......το νου σας λοιπον με τα ζωακια |
|
|||
|
|||
Παλικάρια, αν και έχουμε στην οικογένεια σκύλο, ένα τσόου-τσόου, όταν μου βρει κανείς κανένα τέτοιο το θέλω....Οσο Οσο.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό θέμα!
Πρόσφατα επισκέφτηκα το Βερολίνο και παρατήρησα ότι 7 στα 10 ζώα συντροφιάς ήταν διασταυρωμένες ράτσες και οι ιδιοκτήτες τους καμάρωναν σαν να είχαν την καλύτερη ράτσα σκύλου! Πάντως για έναν περίεργο λόγο και διασταυρωμένο τα αδέσποτα σκυλιά είναι περισσότερο υπάκουα και ευγενικά στους ιδιοκτήτες τους απ' ότι τα σκυλιά ράτσας. |
|
|||
|
|||
Πολύ καλό θέμα Κίμωνα!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το έχω δει το έργο και δεν το ξαναβλέπω
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ξερει κανεις να driftarei...? Για να παθουμε εγκεφαλικο... | ace_gln | Διάφορα | 23 | 24-12-2011 19:20 |
Να γιατί δεν πρέπει να πας να ψηφίσεις | kicl | Ελλάδα | 13 | 12-11-2010 17:39 |
Έχει κροκόδειλο για... κατοικίδιο! | gsmaniac | Κόσμος | 15 | 15-10-2010 22:15 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 15:29 |
Αυτό είναι κατοικίδιο! | Carduelis | Αστεία Video | 3 | 29-12-2009 05:00 |