|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνοδευτικο-Ασφαλεια Υψ. Ατομων!
αν εμπλακείς Xenos με τέτοιους securiταδες, να παρακαλάς απλά να θέλουν να λύσουν την υπόθεση ...εξωδικαστικά...
|
|
|||
|
|||
Εχε υποψιν σου οτι υπαρχουν και αστυνομικοι εν ενεργεια που κανουν αυτη τη δουλεια στον ελευθερο χρονο τους.
Ή ακομα και αποσπασμενοι απο την υπηρεσια τους σε καποιον ιδιωτη.Και οδηγουν ιδιωτικες μοτο. Δεν θα ηθελα να μπλεξω σε κατι τετοιο με εναν απο αυτους! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Υπάρχει "εξωδικαστικά" και ....... "εξωδικαστικά" ....... ... γιατί κι αυτό, "εξωδικαστικά" σημαίνει .....
|
|||
|
|||
Αν τρακάρεις δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνουν, αν είναι σεκιουριτάδες, αστυνομικοί ή άλλοι πολίτες. Σημασία έχει ο Κ.Ο.Κ, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που υπάρχει τραυματισμός και εμπλέκεται το ΤΟΤΑ δεν υπάρχει περίπτωση να μην φανεί η παράβαση αυτού που δημιούργησε το ατύχημα και η υπαιτιοτητά του.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
-Σε κλείνει τι εννοείς, άσχημα?? Κινδύνεψες? -Τι γίνεται δεν ξέρω... αλλά το μοτοσικλέτα ήταν? |
|
|||
|
|||
οταν λεω κανεις τα δικα μου εννοώ οτι οδηγαω σχετικα γρηγορα περνωντας αναμεσα απο αμαξια- ναι!!.. μου εκανε σφηνα..ήτανε 2 μηχανάκια ..το ένα μηχανάκι στο πλάι κ το άλλο μηχανάκι πίσω απο το αμάξι..πάνω σε στροφή το μηχανάκι που ήτανε στο πλάι ανοίχτηκε πάρα πολύ κ εγώ στρίβοντας βρέθηκα ανάμεσα στο μηχανάκι κ στο αμάξι..για αυτο ήρθε το πίσω μηχανάκι κ χώθηκε ανάμεσα σε εμένα κ το αμάξι-αναγκάζοντας με να κάνω ελιγμό-ευτυχώς ειχα χώρο κ δεν έγινε τίποτα-ετσι έγινε!...χωρίς παραβιάσεις κ.ο.κ κ χωρίς οχήματα δημοσίου
|
|
|||
|
|||
το οτι οδηγεις γρηγορα αναμεσα στα αμαξια ειναι μεγα λαθος...γιατι μετα τα βαζουμε με τα αυτοκινητα και λεμε οτι δεν μας βλεπουν!!τα παιδια που ειναι προσωπικο ασφαλειας με μηχανη δεν ξερουν εσυ ποιος εισαι και θες να περασεις διπλα απο το αυτοκινητο που αυτοι πληρωνονται για να προστατεψουν...και αφου εσυ ειδες οτι το αυτοκινητο συνοδευεται απο μηχανες γιατι πρεπει να χωθεις εκει???και κατι τελευταιο κυκλοφορεις στην Αθηνα ποσες φορες σου εχουν κανει αλλες μηχανες σφηνα??αλλα εκει δεν ανοιξες θεμα!!
σε περιπτωση που γινει καποιο ατυχημα με συνοδευτικη μηχανη δεν εχει διαφορα με τα αλλα οχηματα !!!το βασικο σε ολα τα ατυχηματα ειναι να μην χτυπησει κανενας ασχημα!!! |
|
|||
|
|||
τακη δεν είδα απο την αρχή οτι οι μηχανές ήτανε συνοδεία στο αμάξι..μετά το συμβάν το συνειδητοποίησα!...δηλ. απο εδώ κ πέρα θα πρέπει να προσέχω αμα ενα αμάξι έχει δίπλα του μηχανές!!...κ οταν λέω πήγαινα γρήγορα δεν λέω μαλιοκουβαρα!!..κ τέλος πάντων ας μην επικεντρωνόμαστε στο πως πήγαινα εγώ..αλλά στην ερώτηση την οποία εχω υποβαλλη..στη οποία κ μου απάντησες!
|
|
|||
|
|||
Οι μοτοσικλέτες ήταν V-strom?
|
|
|||
|
|||
Παρόμοιο σκηνικό μου έχει τύχει κι εμένα αλλά σε παράλληλη εκδοχή... Τέρμα Βενιζέλου/αρχή Καλλιρόης πάνω στην κορυφή της στροφής 2 TDM με τα χαρακτηριστικά μινιμαλιστικά μπλέ led να αναβοσβήνουν έχουν κάτσει στην μέση για να κόψουν την κυκλοφορία σε αναμονή επισήμου που θα έβγαινε απο κοντινό γκαράζ... με το φανάρι ανοιχτό και την κίνηση να έρχεται σε ένα σημείο που ΟΛΟΙ τα ανοίγουν λίγο παραπάνω.... Εκεί απολαμβάνεις την...προσφορά του ABS....
Άσχετο... αν ο μη γένητο συμβεί κάτι όπως περιέγραψε ο φίλος πάνω... και αγοράζει χωράφι και ο συνοδός, τότε τί γίνεται? αν είναι "ελαφρύ" το συμβάν, σηκώνει την μηχανή και συνεχίζει? γιατί διαφορετικά θα μείνει η συνοδεία μείον μιας (σημαντικής) μηχανής... Για το κυρίως όχημα με την υπόλοιπη συνοδεία φαντάζομαι θα πρέπει να συνεχίσει κανονικά για αυτονόητους λόγους... |
|
|