|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ
|
|
|||
|
|||
Άνθρωποι που είναι καμμένα χαρτιά. Δυστυχώς η κοινωνία μας δεν είναι σε θέση να τους αντιμετωπίσει.
|
|
|||
|
|||
την ίδια αντίδραση νομίζω θα είχα και γω..
|
|
|||
|
|||
για ακομη μια φορα...που ζουμε!
|
|
|||
|
|||
Καλά έκανες και δεν μπλέχτηκες σε αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις . Όσο για τον τύπο ελπίζω να το βρει μπροστά του . |
|
|||
|
|||
επεστρεφα απο κεφαλονια και στον δρομο του Πορου συνανταω να ερχεται αντιθετα απο μενα μια αγροτικη φρεζα που εσερνε ενα σκυλο απο το λουρακι, κανω αναστροφη και τον φτανω, του κορναρω και δεν σταματα,πρσπαθω να προσπερασω στις στροφες κορναρωντας και μετα απο ωρα καταφερνω και τον κλεινω,οδηγαει ενας αγριεμενος 60αρης που κατεβαινει κατω με πολυ τσαμπουκα, τρεχω πισω στο σκυλι που ειναι ακινητο με το δερμα γδαρμενο, λυνω το λουρι,παιρνω νεροαπο το αυτοκινητο και του ριχνω , οταν με ανακουφιση βλεπω το ζωο να βηχει...
"το ψωφοσκυλο πηδησε απο την καροτσα,λεει αυτος, τσαμπα εδωσα τοσα λεφτα για εμβολια,δεν εχω και το δικανο μαζι μου να το ξεκανω..." δεν πιστευω στα αυτια μου, αλλα χαρουμενος βλεπω το ζωο να κανει δυο βηματα ,να κουλουριαζεται στα χορτα και να με κοιταει με ευγνωμοσυνη, "μια πετρα να το ξεκανω" μονολογει ο αλλος... αφου τον βριζω για λιγο κατεβαινει η γυναικα του απο την φρεζα και με βοηθαει να βαλουμε τον σκυλο στην καροτσα, "νασαι καλα παιδακι μου "μου λεει και τους βλεπω να φευγουν ,ενω αναρωτιεμαι αν εκανα καλα που αφησα να παρει το ζωο,αλλα τι αλλο να εκανα? Με κεφαλονητες που το συζητησα μετα μου ειπαν οτι ηθελε να το σκοτωσει επειδη του εκανα "παρατηρησεις"... ελπιζω να εζησε το ζωακι |
|
|||
|
|||
Τζαμπα μαγκας...
|
|
|||
|
|||
Και πάλι να εκφράσω την λύπη μου. Δεν καταλαβαίνω, αυτά τα ανθρωποειδή τι τα θέλουν τα σκυλιά. Ας ανέβουν πρώτα στο επίπεδο του σκύλου και μετά ας αποκτήσουν έναν τόσο πιστό σύντροφο.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το χωριάταρος. Κανείς στην Αθήνα δεν είναι Χωριάταρος.
Και οι Χωριάταροι πάνω απ' όλα σέβονται τη φύση και μαζί και τα ζώα..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | napgeo | Ανέκδοτα | 9 | 15-02-2011 15:34 |
H ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... | MARK | Χιούμορ | 8 | 09-03-2010 03:28 |
'' Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ '' | MARK | Αθλητισμός | 0 | 04-12-2009 22:35 |
Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ | MARK | Αθλητισμός | 11 | 19-11-2009 06:55 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | boxerakias57 | Γενικά - Αναβάτης | 33 | 23-10-2009 20:48 |