|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειρήνη πάμε για ένα ούζο?
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Χρηστο, πολυ ωραια η βολτα σας και πολυ ωραια παρουσιαση
|
|
|||
|
|||
Όμορφα και τα θαλασσινά μονοπάτια...
|
|
|||
|
|||
Ρε τι μας κάνεις Γεναριάτικα.
Ο ανθυποπλοίαρχος ήταν out of duty κάποια στιγμή εεε???? Μπράβο, πολύ καλό. |
|
|||
|
|||
Κωστή όντως η φτώχια θέλει καλοπέραση, ο δε συνονόματός σου έχει λάβει το στην κυριολεξία βάφτισμά του στην θάλασσα, όταν ήταν 3 μηνών, στον Άγιο Νικόλαο στην Ύδρα.
Απόσπασμα:
Το ωραίο παιδιά είναι ότι αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας μέσω forum δεν τον ήξερα. Του όποιου forum. Και τώρα βλέπω ότι όχι μόνο είναι ωραίος, αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαστε σε εκδρομή και να θέλω να μοιραστούμε πράγματα μαζί σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας σχόλια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο......να το κοιταξεις
να πας σε καποιον ειδικο....εννοω |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως είχε το Forum? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ok.....θα σε στειλω στον δικο μου ψυχιατρο
|
|
|||
|
|||
Την ίδια κίνηση έκανα κι εγώ την Κυριακή που μας πέρασε. Αυτή η θάλασσα - βελούδο δεν θα έμενε ανεκμετάλλευτη! Πρέπει να είχαμε δέσει και κοντά στην Ύδρα σύμφωνα με τα πλάνα σου
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άναψε ένα κεράκι για την Ειρήνη... | skippybi | Διάφορα | 4 | 22-02-2010 13:11 |
Πλήρωσε για ένα γεύμα 47, 221.09$!!! | georgekostas | Κόσμος | 15 | 02-11-2009 20:25 |
Χρόνια πολλά , Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμω ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 28-07-2009 15:56 |
Χρόνια πολλά στους Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 06-05-2009 22:59 |
Έτσι για ένα καφεδάκι... | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 25-03-2009 02:08 |