|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέα Honda 700 με paralell twin engine
spy photo με... λογοκρισία δεν έχω ξαναδεί
μόνο (η) Honda |
|
|||
|
|||
Υπομονή..........
Το καλύτερο δε το ξέρετε... θα έχει και σειριακό σαζμάν από το DN01 xixixix Να χαρώ εγώ high tech!!!!!! μη ψαρώνετε με το γυμνό "μουλάρι" της φωτογραφίας θα εφαρμοστεί σε αρκετά μοντέλα, cbf, Deauville |
|
|||
|
|||
αφού γράφτηκε και η αηδία "DN01" στο forum, πάω να ανακουφίσω την αναγούλα που μου ήρθε
|
|
|||
|
|||
παρεπιπτωντος το vfr Μου με κιβωτιο DCT ειναι κορυφαιο και αξιοπιστο... κανενα σχολιο για εκει?
|
|
|||
|
|||
Άλο ένα αξιόπιστο στην αγορά. Με τεχνολογία αιχμής βέβαια...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κορυφαίο σε τι ??? ακόμα και το ΧΧ με 15 χρόνια στην πλάτη είναι καλύτερο...(δεν μιλαμε για Busa, K1200-1300, ZZR1400….)........ Το ειδικό εργαλείο <sourotiri ladiou> το γνωρίζεις? Το χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες VFR 1200 και όταν μαζέψουν αρκετή ποσότητα μετάλλου η Honda τους κάνει αλλαγή κινητήρα Δώρο !!! Άσε το άλλο …αυτόματη μοτοσικλέτα …κάτι σαν σκούτερ με πολλά κυβικά ….μπλιαααααχχχχ ….σόρυ δεν άντεξα όπως ο NLS αυτήν την αναγούλα ….μπλιαχχχ… Ααααα ναι, κορυφαίο σκούτερ !!!! μάλιστα δεκτό….μπλιααχχχχχ….σορυ…μπλιααχχχχ…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.....αλήθεια πιστεύεις ακόμα στο made in Japan ... : …Φουκου - Φουκου….σιμα…. .............. Αν και πολλα μότο είναι Japan μόνο στο όνομα και όχι στην κατασκευή …εξού και τα χάλια στην ποιότητά τους. (ΤΑ700,VARA, XT….)...... |
|
|||
|
|||
Μετά από νέες πληροφορίες...... θα έχει δικύλινδρο μοτέρ σε σειρά (μείωση κόστους παραγωγής) και θα είναι γυμνή με DTC έτσι ώστε να τραβήξει αναβάτες που έχουν μεγαλώσει με scooter (άρα χωρίς συμπλέκτες) και θέλουν μια μοτοσυκλέτα για όλα, πόλη και έξω.
|
|
|||
|
|||
α ωραία εμπρός στο δρόμο του εκπληκτικού DN-01
αυτά κάνουν και πρέπει να μαζεύουμε λεφτά πάλι |
|
|||
|
|||
Να και μια ακτινογραφία....έντονη κλήση κυλίνδρων, αρχαίο σχήμα σκελετού (πες με VFR του 87)....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Honda africa twin η Bmw gs650 funduro | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 09-04-2010 19:06 |
Jet Engine Bike | pirate | Διάφορα | 9 | 17-03-2010 12:42 |
Νέα ζώνη ασφαλείας με αερόσακο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 7 | 23-11-2009 21:17 |
New BMW R1200GS engine | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 21 | 07-11-2009 13:10 |
Honda: Εξελίσσει on-off με το νέο V4 | arisxios | Άλλες εταιρίες | 18 | 16-09-2009 17:18 |