|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωμες για Βαλκανια
(που χάθηκες?)
Κοιτα αυτη τη φορα να τα καταφερεις Για τις κρατησεις, Στα χω ξαναπει... Πολυ κακο για το τιποτα. Μην κλεισειςμ πουθενα προκαταβολικά. Απλα , αποφυγε διανυκτερευσεις σε Super Τουριστικά μερη και μεσα στις μεγαλες πολεις. Θα περασεις καλυτερα και φθηνότερα και μπορει να βρεθούμε και σε καμμια στροφη... |
|
|||
|
|||
Κακο οδικο δυκτιο,στις πολεις επικρατει-οδηγικο- χαος[σε πολλες πολεις δεν εχει φαναρια!]και περνας αναγκαστικα γιατι δεν εχουν περιφεριακο.Γενικα η μοτοσυκλετα τους ειναι αγνωστο στοιχειο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η εικόνα που περιγράφεις ειναι η transit εικόνα της Αλβανίας, απο εκει και πέρα ειναι μια πολυ όμορφη και πραγματικά παρθένα χώρα και αξίζει παραπάνω χρόνο απο όλους τους " ταξιδευτες" των Βαλκανίων. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Βασικά η Αλβανία δεν έχει να δεις κάτι το ιδιαίτερο..αλλά 3 φορές που ταξίδεψα σε αυτήν εκτός από την επικίνδυνη οδήγηση των οδηγών δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα ασφάλειας..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως και να έχει τα Βαλκάνια έχουν ομορφιά κι δεκα μέρες ειναι αρκετές! Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Δεν έχω απορίες mario, την γνώμη μου έγραψα, όπως και παραπάνω οι συμφορουμήτες μας.
|
|
|||
|
|||
Δεκα μερες ειναι αρκετες εκεινο που πρεπει να ξεκαθαρισεις ειναι ποσα χιλιομετρα εισαι διατεθιμενοςνα κανεις καθε μερα εγω θα σου προτεινω το παρακατω ταξιδι
Αθηνα οχριδα (fyrom) οχριδα- Βελιγραδι (Serbia) βελιγραδι -Βουδαπεστη (ουγγαρια) βουδαπεστη- bratislava (σλοβακια) bratislava- szeged (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) szeged novisad (Σερβια) novisad- nis (Serbia) nis - bansko (Βουλγαρια) bansko -greece Κατα την γνωμη μου θες 11 μερες για το εν λογο ταξιδι βουδαπεστη και μπρατισλαβα τουλαχιστον 2 μερες σε καθε πολη. απο εκει και περα παιζεις οπως θες αναλογως τα χιλιομετρα που μπορεις να βγαλεις. |
|
|||
|
|||
Επειδη ηξερα οτι θα υπαρξουν ''αντιδρασεις'' δεν εγραψα τιποτα στο πρωτο μου ποστ σχετικα με την Αλβανια.....
Οπως τονισα ομως αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη καθως ''περασα'' περυσι το καλοκαιρι και εκτος της αφορητης ζεστης του αυγουστου οι οδηγοι ειναι εξαιρετικα επικινδυνοι τρεχουν μην υπολογιζοντας μοτοσυκλετες κι γενικα Εμενα δεν μου αρεσε. Ο ανθρωπος ζητησε μια γνωμη ξεχωριστα απο τον καθενα. Ας πουμε ο καθενας τη γνωμη του...... Φιλικα παντα! Καλους δρομους σε ολους !!! |
|
|||
|
|||
Οι δεκα μερες ειναι αρκετες ακομα & αν θελησεις να μεινεις & δευτερη μερα σε καποια πολη.
Βεβαια θα πρεπει να οδηγεις περι τα 500χλμ ημερησιως. Οσο για τις ομορφιες της καθε χωρας αυτο μπορει να ειναι κ λιγο υποκειμενικο δηλ εμενα η Αλβανια δεν με εντυπωσιαζει εσυ μπορει να ξετρελαθεις. Οσον αφορα τα ξενοδοχεια καλο ειναι να τα εχεις κλεισει απο νωρις καθως τον Αυγουστο ειναι ο μηνας των διακοπων ως επι το πλειστωνκ τα βαλκανια ειναι προορισμος για αρκετους. Εγω γυρισα την Κυριακη απο Βαλκανια κ μπορω να σου πω οτι ηδη υπηρχε αρκετος τουρισμος. Η γνωμη μου ειναι αν μπορεις τα ξενοδοχεια να τα κλεισεις απευθειας οχι απο booking. Κανουν καλυτερες τιμες. Οπως & να εχει με καλη διαθεση ή καλη παρεα κοιτα να το ευχαριστηθεις κ να κανεις αυτο που θες εσυ! |
|
|