|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Test G 650 GS
εδώ που τα λέμε αν το G650GS έχει την σέλα του F650GS τότε δεν μιλάμε για σέλα αλλά για πολυθρόνα (την θεωρώ πιο άνετη από του 1200 πχ.)
|
|
|||
|
|||
σε ενα μονοκυλινδρο gs του 2005 που εχει φιλαρακι μου , οταν ανεβηκα επανω επαθα πλακα.τον εβλεπα στις βολτες που πηγαιναμε με την λεσχη οτι ηταν ανετος και εξαιρετικα χαλαρος αλλα μολις εκατσα πανω καταλαβα...εκ πρωτης οψεως παντως , φαινεται να ειναι πολυθρονα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
βρε παιδες μηπως υπαρχει κανενα παληκαρι προς αλεξανδρουπολη μερια και πανω που να εχει το g650gs (για το 2011 δυσκολο το βλεπω , αλλα ας ειναι και απο τα τελευταια μοντελα) , ουτως ωστε να παρω μια ιδεα απο την οδηγηση του.θα το εκτιμουσα πολυ...ευχαριστω
P.S : αυριο μαλλον θα παω μεχρι ξανθη στον ντολλα να το δω απο κοντα. btw , εχει κανεις απο εσας εμπειρια στο θεμα συναλλαγης με το εν λογω καταστημα?ευχαριστω!!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε . |
|
|||
|
|||
Πότε βγήκε, δεν νομίζω να βρεις.
F650GS (μονοκύλινδρο) σίγουρα θα βρεις πάντως. Δοκίμασε αυτό. Απλά υπολόγισε, πολύ πιο ωραία όργανα, καλύτερο αμορτισέρ ελαφρώς και ίσως πιο στρωτό μοτέρ (εξαρτάται ποιας γενιάς GS θα βρεις... μονόμπουζο ή δίμπουζο κλπ.). Κατά τα άλλα δεν νομίζω να δεις καμιά διαφορά εκτός την οπτική. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είναι πολύ ωραίο και το καινούριο gs το 650.
Στην αρχή ήθελα να το πάρω και γω μετά όμως άλλαξα γνώμη και προτίμησα το "παλιό" και πιο συγκεκριμένα το f650gs με κινητήρα της rotax. Eίναι πολύ οικονομικό και άνετο έκανα 300 km σε συνδιασμό ταξίδι - πόλη και έκαψα 10,5 λίτρα περίπου. Πας παντού όντως και γενικά είναι ένα αξιόπιστο απ'ότι λέγεται μηχανάκι για όλα. Στις στροφές είναι πάρα πολύ καλό και ειδικά επαρχία. Προσωπικά προτίμησα το f650gs και έδωσα και τα μισά χρήματα και δεν το μετάνιωσα καθόλου, βέβαια σε καλή κατάσταση. Με δυσκόλεψε η επιλογή ανάμεσα στα δύο όμως. |
|
|||
|
|||
χθες πηγα και ειδα απο κοντα το g650gs...αρκετα ομορφο και συμπαθητικο , ωραια τα χρωματα του , και πολυ καλη συναρμογη πλαστικων και καλη ποιοτητα εκ πρωτης οψεως αλλα το θεμα ειναι τι αντοχη θα δειξουν στο περασμα του χρονου και σε καθημερινη (αν οχι σκληρη) χρηση. η θεση οδηγησης του ειναι πολυ καλη (ειμαι 1.72) και εφτανα με σχεδον ολο το πελμα κατω , οι γωνιες των ποδιων και χεριων φυσιολογικοτατες και η εργονομια(τιμονι , θεση οδηγησης , σελα) σε γενικες γραμμες (πλην των χειριστηριων που ειναι τυπικα bmw) θα ελεγα ειναι...ιαπωνικη και για μενα ειναι καλο. θα ελεγα οτι η θεση οδηγησης μου θυμισε αρκετα το transalp700 (το εχει ο αδερφος μου και το γνωριζω το μοτο πολυ καλα).η γυναικα μου καθησε πολυ ανετα πισω...πολυ φτωχη βεβαια η εικονα του ενος δισκοφρενου σε συνδυασμο με τα γυμνα καλαμια που φαινοντε σαν καλαμακια απο σουβλακι , θα προτιμουσα καποιο καλυμα σε αυτα να φαινεται πιο...τουμπανο.εν τελει θα ελεγα οτι εαν ειχε καλυτερη τιμουλα (περιπου 8150 με abs και θερμ γκριπ) και ας φερει τον ελικα στα πλαινα του , θα ειχε πολλους υποψηφιους αγοραστες.δεν το προσεξα και περισσοτερο καθως μολις το ειχαν δεσει τα μαστορια , καθως πριν κανα μισαωρο το ειχαν ξεφορτωσει στο συνεργειο της αντιπροσωπειας και επειδη δεν το ειχαν ανεβασει στην εκθεση ακομα δεν ηθελα να ειμαι στα ποδια τους....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
183.000 χιλιόμετρα συνεχούς ταξιδιού …με BMW ??? Τι παραμύθια είναι αυτά ? Αφού είναι κοινώς αποδεκτό ότι αυτά τα μηχανάκια σπάνε, κολλάνε, διαλύονται, βραχυκυκλώνουν, καίγονται κ.α. Μάλλον φωτοσόπιες είναι οι φώτο πάνω σε βαρκαντερο και νταουβιλ (‘η ντουβιλ,ή νταεουβιλ…) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test BMW F 800 GS | tman | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 12-04-2011 20:57 |
Test Ride, BMW R16 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 6 | 27-06-2010 11:21 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |