|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ερώτηση για ηχεία ( Μη με κράξετε όμως )
Απόσπασμα:
Κάτι σαν ασκητισμός ;;;;;
|
|||
|
|||
Ακριβως Λεοντοκαρδε.Ασκητισμος.
Μηχανη σημαινει αφηνω τα κασετοφωνα, τα καλοριφερ, τα δερματινα σαλονια και εκτιθομαι στις καιρικες συνθηκες και σ ολα τ αλλα που παρεχει ή δεν παρεχει η μηχανη. |
|
|||
|
|||
Δεν συμφωνω μαζι σου . Μηχανη δεν σημαινει αφηνω ........
Αλλες συγκινησεις προσφερει το αυτοκινητο και αλλες η μηχανη . Τωρα εαν μπορεσω να προσαρμοσω 2 ηχειακια ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ στη μηχανη μου ειναι αλλο θεμα Τεσπα , θα δουμε στη πορεια . Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να κανω καγκουριστικες υπερβολες . Θελω να ακουω μουσικη , δεν θελω να κανω επιδειξη |
|
|||
|
|||
Χμμμμ..Εχεις ένα τόσο ωραίο Εργαλείο..Γνώμη μου,μη το πειράξεις με το θέμα <ηχεία>....Θα σου πρότεινα λοιπόν (όπως το χρησιμοποιώ και εγώ καμιά φορά)το GPS της TIBO Α4050 στο οποίο μπορείς να ακούσεις και μουσικούλα!Εχει bluetooth ακουστικό σε καλή διάσταση,είναι navigator, παίζει και τη μουσικούλα του σε κάρτα sd και όλα μέλι γάλα!!!Βέβαια παίζει ρόλο και η χρήση της μουσικής που θέλεις να ακούς καθώς και οι ώρες που είσαι πάνω στη μηχανή!!Οτι και να κάνεις,η απόφαση είναι δική σου!Με το καλό λοιπόν!!! !!!!! !!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαφως και πρεπει να τα βαλεις διακριτικα, αλλα θα σου προτεινα και γω την λυση του Gazi. Μια συσκευουλα (αν οχι GPS, ενα MP3 player) και ακουστικα στο κρανος. |
|
|||
|
|||
οι απόψεις διίστανται απ ότι βλέπω !
Το συστηματάκι το είχε ο Τίμος από Ζάκυνθο με το Vara και ήταν τροποποίηση από αδιάβροχο σύστημα για σκάφη αν δεν κάνω λάθος. Αν τον πετύχω αυτές τις μέρες θα τον ρωτήσω κ περισσότερα. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αγαπητέ Ηλία, έχω την εντύπωση ότι το τί θεωρείς εσύ, όταν εμμέσως προσβάλλεις μοτοσυκλετιστές χαρακτηρίζοντας το τί προτιμούν με "κοσμητικά επίθετα" λίγο αφορά όλους μας, ενώ απο την άλλη, αυτού του είδους η κριτική μάλλον σε υποβιβάζει ενώ ίσως δεν θάπρεπε. Αν θέλεις σαν παράκληση κράτα χαμηλότερους τόνους για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να συμβιώνουμε χωρίς προκλήσεις. Φιλικά Στράτος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδηγός για την μεταφορά πραγμάτων ή αποσκευών με μοτοσυκλέτα | Bmwnek | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 15-07-2010 09:37 |
Carver One.Για δυνατές συγκινήσεις-Έχει τιμόνι αυτοκινήτου,στρίβει όμως σαν μηχανή !! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 9 | 09-01-2009 15:36 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |