|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200 GS/ADVENTURE SATIN BLACK HUGGER
Εμφανισιακά πολύ ωραίο...αλλά μικρό για την χρήση που προορίζεται μου φαίνεται!
Το "wunderlich" πρέπει να είναι λίγο πιο μακρύ, -αν δεν με απατά η φωτό-, αλλά και αυτό θα έπρεπε να ήταν ακόμα μακρύτερο και ίσως λίγο πιο φαρδύ. Γενικότερα, υστερούμε σε κάλυψη από νερά! Έχω βάλει επάνω ότι μπορούσα από κάλυψη, αλλά ακόμα ψάχνομαι... Δεν υπάρχει βέβαια περίπτωση να ελαχιστοποιηθούν, αλλά να μετριαστούν τα απόνερα ακόμα περισσότερο... Αν το αγοράσεις δε, πρόσεξε και ερεύνησε αν "πατάει" σωστά, το βάρος του και άλλα συναφή, γιατί έχει παρατηρηθεί σε ανάλογου τύπου εξαρτήματα,να κόβονται στην βάση τους ελέω κραδασμών και μονόμπρατσου τύπου... Και σε περίπτωση τέτοιας φθοράς, αν επισκευάζεται εύκολα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό εννοείς? Πιο μικρό μου φαίνεται...... |
|
|||
|
|||
μονο αν γινει κανα θαυμα(μπροστα μου) και πολλαπλασιαστουν παλι τιποτα φαγητα θα το σκεφτω ν αλλαξω γνωμη!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το εχω δει live και ειναι μεγαλυτερο απο οτι φαινεται και κανει πολυ καλη δουλεια γιατι με την κινηση που κανει ο πισω τροχος ολα τα νερα χωνονται μεσα στο φτερο!Το carbon βεβαια ειναι πιο μουρατο..εχεις ESA?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχώ το R1200GS μοντέλο 2006 απλό και ακόμα το στολίζω (Αρτα, Γιάννενα...κλπ! ) Η τιμή είναι ίδια με το piramid αν βάλεις τα έξοδα μεταφοράς και την αναμονή........! |
|
|||
|
|||
Αυτό κάνειι 99 λίρες αλλά ο Εγγλέζος δεν παίρνει την κάρτα μου! Και είναι πιο πολύ για την ανάρτηση και την μπαταρία παρά για τα πόδια!
|
|
|||
|
|||
Οντως για τα νερα δεν κανει ιδιαιτερα,εχεις δικιο!Το πουλανε και στο ebay παντως..Γνωμη μου ειναι να βαλεις το wunderlich παντως,το pyramid δεν το εχω δει και πολυ,το pyramid το εχεις δει φορεμενο?
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200 GS υπεράριστο με εγγύηση Παναγιωτόπουλου 9350 €! | macrozan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 24 | 01-03-2009 03:03 |
Jacket Colori with Airbag Black | Gazi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 19-02-2009 12:27 |
Plhrofories gia R1200 GS/A 2006 | gzpainter | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 09-02-2009 23:39 |
Διαφωνώ με τον Black Shadow!!! | Arkas | Αυτοκίνητο | 7 | 02-02-2009 22:22 |