|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Mπάνιο με αμόλυβδη
Απόσπασμα:
κουράγιο φιλαράκι, έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάταση παλαιότερα όπου δεν τη γλύτωσα τη φωτιά....αλλά BMW έχουμε...δεν παθαίνει κάτι.... |
|
|||
|
|||
Είπα να τον αντικαταστήσω στα ρεπό του αν και είναι αναντικατάστατος.
Απόσπασμα:
Κώστα μου, σ' αυτήν την περίπτωση . . . (Α! ρε ntinopoule τι μου 'κανες) . . . γίνεσαι Γκουσγκούνης και τους ρωτάς σε ποια ταινία θέλουν να είναι οι παρτενέρ σου. Ανακοινώνεις τους τίτλους και προχωράς στα "γυρίσματα" Που να μην ήξερε ότι έχει πρόβλημα η μάνικα |
|
|||
|
|||
Νάποοοοοοοοοο, πουουου είειειεισαιαιαιαι
ΥΓ: Γεια σου Μηνά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γυρναω στην καφετερια να παρω την Αννα και της λεω Τυχερη εισαι που γυρισα. Μου λεει... τι στο καλο και στο βενζιναδικο θα βγαλεις γκομενα; της λεω... περιπου. Λες να ειχε σκεφτει οπως εσυ; |
|
|||
|
|||
Γυναίκες Κώστα μου. . . Γυναίκες
|
|
|||
|
|||
Aν είναι το βενζινάδικο που υποψιάζομαι, τότε καλύτερα το πρώτο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σιγουρα παντως αν δε πληρωνα, θα εκανα αγγαρεια. |
|
|||
|
|||
Περιοδικό ΜΟΤΟ τεύχος 48, Δεκέμβρης 1989, άρθρο "Το Σαβουάρ βιβρ του μοτοσυκλετιστή".
Ο Ανδρέας Πανούτσος μεταξύ άλλων γράφει: Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αααα, μην το αφήσεις - κοίταξέ το. |
|
|||
|
|||
Τυχερός μέσα στην ατυχία σου που δεν έγινε το χειρότερο σενάριο . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σοκολάτα Χυμός στη Ζάκυνθο παρέα με ???? | adventure | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 41 | 20-08-2011 07:49 |
Θα το εφαρμόζαμε και μεις, αλλά... δεν φτάνουν οι πέτρες!!!!! | yannis | Κόσμος | 2 | 17-08-2010 18:42 |
Ξενοδοχείο με κόστος διανυκτέρευσης μόλις 3 ευρώ! | gsmaniac | Κόσμος | 16 | 13-08-2010 00:36 |
Η θερμότερη χρονιά όλων των εποχών θα είναι το 2010 | skippybi | Περιβάλλον | 7 | 06-04-2010 10:36 |
Αίγιο-Καλάβρυτα με μόλις 10χλμ άσφαλτο!!! | kostasvar | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 05-02-2010 23:21 |