|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χάρτης Ν. Αμερικής....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εδώ GPS Underground :: Your Tracks Guide θα βρεις τα παντα!!!! απο ολους εμας....με αγαπη! γιατι μαζι σου ταξιδευει και το δικο μας μυαλουδακι... |
|
|||
|
|||
Φιλε εχω χαρτη σε χαρτι απο την Παταγονια με υψηλη αναλυση!
Οποτε θες το στελνω! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Bασίλη, σε ευχαριστώ πολύ γιά το πλήθος πληροφοριών κ την εν γένει βοήθεια! Έχω μελέτη τώρα..... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε σε ευχαριστώ! Σε τι κλίμακα είναι ο χάρτης? Έχω ζητήσει από γνωστό μου βιβλιοπώλη με μεγάλη γκάμα σε ταξιδιωτικούς οδηγούς και χάρτες να με πληροφορήσει τι κυκλοφορεί στην αγορά. Θα δώ τι παίζει και θα σου πώ. Μπορεί να πεταχτώ να τον πάρω κάποια στιγμή.... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χίλια ευχαριστώ Χάρη! Θα συνεννοηθούμε γιά την SD.... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχεις βρει άκρη με τα Garmin? |
|
|||
|
|||
Όχι ακόμη Χάρη. Πρέπει να είναι κλειδωμένοι οι χάρτες που θα φορτώσω. Θα σου εξηγήσω από κοντά...
Jefe |
|
|||
|
|||
Δωσε κλωτσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινισει........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εναλλακτική χρήση μοτοσυκλέτας, μετά την οικονομική κρίση | Nondas | Χιούμορ | 10 | 08-11-2011 18:29 |
Εσωτερικές βαλίτσες για τις μεταλλικές του Adventure | mario | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 02-03-2011 21:09 |
Με νόμο, υποχρωτικές οι βιομετρικές ταυτότητες στις Η.Π.Α.!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 4 | 19-07-2010 17:08 |
Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 16:05 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |