|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KTM ULTRA FUN η IDEAL ZIG ZAG???
συμφωνώ και επαυξάνω με τους προλαλήσαντες, πάρε 29άρι
με ένα δεύτερο ζευγάρι λαστιχα, έχεις 2 ποδήλατα, και η κύληση του είναι παντού καλύτερη, εκτός αν κάνεις αρκουδόχωμα με κοτρώνια και τέτοια. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το 29άρι είναι καλύτερο Εγω πήρα αυτό Cube Nature Pro 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com και αυτόματα το 26άρι mountain που είχα, το κληρονόμησε ο υιός με συνοπτικές διαδικασίες |
|
|||
|
|||
κανε και καμια βολτα εδω Cyclist Friends
Εγώ πάντως έχω το Ultra fun...Συνοψίζω στο ότι χάνει σε περιφερειακά απο το ideal άλλα έχει πλαίσιο πιο μελετημένο... Κάνω κοτρόνες και μονοπάτια μόνο... Πλέον δεν μου κάνει και προσανατολίζομαι σε DH...Δες και την cube σαν μαρκα...Ο παράγοντας σου με τα λεφτά, είναι μονόδρομος...Οπότε πάρε αυτό που θα σε φτιάξει στο μάτι και θα γουστάρεις να το καβαλάς...Οι διαφορές σε τέτοια ποσά, είναι αμελητέες... |
|
|||
|
|||
αν εχεις χρονο γυρνα σε οσο πιο πολλα ποδηλαταδικα μπορεις ,αν διαθετεις 550-600 ευρω μετρητα θα παρεις κατι πολυ καλο(ειδεικα σε περσινα μοντελα ολοι κοβουν 100 ευρω,αλλα και σε φετινα π.χ.το zig zag το βρηκα 470)απλα πριν αποφασισεις τι θα παρεις σκεψου ακριβως τι θελεις να κανεις γιατι τα ποδηλατα εχουν ξεφυγει σε εξειδικευση.επισης το νου σου το ποδηλατο να φοραει τα περιφεριακα που φενονται στο επισημο σαιτ της καθε εταιριας γιατι κυκλοφορουν πολλοι πονηροι
|
|
|||
|
|||
τελικα μετα απο γνωριμια με εναν τρελο ποδηλατα αποφασισα να κανω ενα custom...σκελετο απο κουρσακι και περιφεριακα απο trecking...λογο μεγεθους ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω...θα βγει πολυ λιγο πιο ακριβο αλλα θα μου ειναι 'κουτι'...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!οταν το τελειωσω θα βαλω φωτο...
|
|
|||
|
|||
ideal
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λέω να πάω για IDEAL... | gepol | Ποδήλατο | 71 | 10-04-2011 00:51 |
ΠΟΔΗΛΑΤΟ IDEAL NERGETIC 21'' | ANASTAZ | Πωλήσεις γενικώς | 6 | 09-10-2010 13:57 |