|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πασχα με το μοτο μου....και οποιος θελει ακολουθει.....ααα και δικαβαλος...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: πασχα με το μοτο μου....και οποιος θελει ακολουθει.....ααα και δικαβαλος...
|
|
|||
|
|||
Εννοείται φιλαρακι μου!!! Αλλα δυστυχώς δεν μπορω να φύγω τόσο μακριά αν και θα ήταν τέλεια να ερχομόυν να έβλεπα και τις ρίζες μου μιας και καταγομαι απο ανωπολη σφακιων....
|
|
|||
|
|||
Πηλιο φιλαρακι αν είσαι κοντά!!
|
|
|||
|
|||
Να προτείνω το εξής.. Με αφορμή την επίσκεψη του Μιχάλη, στην Γατζέα, εάν γουστάρετε, όμαδικό καφεδάκι στην παραλία, της Γατζέας την δεύτερη ημέρα του Πάσχα (Δευτέρα), είμαι μέσα να συντονίσω κατάσταση..!!! |
|
|||
|
|||
Αργυρακο καλα να περασετε με την παρεα του Βολου και οχι μονο.Στην κατω Γατζεα εχω μεινει πολλες φορες στο camping Συκιες σε ωραια τοποθεσια, και το βλεπω και παλι μεχρι το καλοκαιρι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή δεν θα βρεθούμε Καρδίτσα, θα βρεθούμε Γατζέα!!!
|
|
|||
|
|||
Κριμα θα ειμαι Σκιαθο απο Μ.Δευτερα εως την δευτερη μερα του πασχα και θα το χασω.....
|
|
|||
|
|||
Σημασια εχει η παρεα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: πασχα με το μοτο μου....και οποιος θελει ακολουθει.....
θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου τον ARGI.(Αργυρη),για το υπεροχο τριημερο στα μερη του και για την φιλοξενεια του ,....Αργυρη σου υποσχομαι την επομενη φορα η Ελενα να τρωει κρεας....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πιο αστείο βίντεο που έχω δει με πολιτικούς | Bolero | Αστεία Video | 4 | 07-06-2011 12:40 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 05:20 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 20:16 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |