|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πολλαπλασιαστης R1200GS και πιθανο μελλοντικο προβλημα!!!
|
|
|||
|
|||
εσένα
ε βρες κάτι στο πιάτο στο δίνουμε πια |
|
|||
|
|||
περιμενε λιγο ντε!
ψαχνει στις ανακλησεις! |
|
|||
|
|||
εγω δεν εχω να ψαξω να βρω τιποτε!!! εδω μεσα ειναι γραμμενα ολα απο ιδίους ιδιοκτητες!!! Εγω τι να ψαξω και τι να βρω?
|
|
|||
|
|||
ανακλησεις? ποιες ανακλησεις υπαρχουν γαι πολλαπλασιαστες? καμια!!!! Αλλα να που συμβαινει ΚΑΙ αυτό!!! Αντε να δουμε και τι άλλο!!
Τωρα για να λεω και του καισαρος των καισαρι δεν νομιζω να ειναι φταιξιμο πολλαπλασιαστων το συγκεκριμενο συμπτωμα!!!! Μάλλον περι προβληματος στην βαλβιδα IACV (αν εχει αυτοματο τσοκ, δεν θυμαμαι απο το δικό μου τότε) και του αισθητηρα ''λ'' μου ακουγεται κι οχι πολλαπλασιαστων!! Αλλα και πάλι αν ητν ''λ'' θα ειχε κι αλλα συμπτωματα, αν ηταν η IACV δεν θα το εκανε για 10-15 δευτ. αλλα μεχρι να ζεσταθει καλα ο κινητηρας!! Αλλα, αισθητηρες ειναι ποτε δεν ξερεις πως θα συμπεριφερθουνε σε ενδεχομενη βλαβη τους!!! Last edited by GeorgeP; 04-08-2009 at 15:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ο εγκεφαλος δεν δειξει τιποτε εκει θα ψαχτουμε πολυ!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
νικο καλησπερα, πηγες τελικα στην αντιπροσωπεια σημερα? περιμενουμε την απαντηση σου για το "προβλημα" της μηχανης. |
|
|||
|
|||
Παιδια, απο γερακα μερια τζιφος με τον εγκεφαλο... Δεν εχουν καθολου χρονο !!! Πηγα και στη Μεσογειον στο Motion & Style τζιφος και απο εκει... "πολλες μηχανες, χρονος καθολου !!!! Ομως:
Οσο ημουν στη Μεσογειον και στην "πενταλεπτη" συζητηση (λογο φορτου εργασιας )που ειχα με εναν μαστορα του μαγαζιου, οταν μου ειπε να την βαλω μπροστα για να την δει και να την ακουσει, παρατηρησε κατι που κανω παντα κατα την εκκινηση της μηχανης! Δινω παντα γκαζι!!! Μου ειπε λοιπον να κοψω αυτην τη συνηθεια γιατι, (συμφωνα με τα λεγομενα του παντα) "μπερδευεται" στιγμιαια ο εγκεφαλος και παιρνει-διαβαζει λαθος δεδομενα!!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Επειδη οπως ειχα πει στο πρωτο μου ποστ, οτι δηλαδη το κανει μονο στα πρωτα 10-15 δευτερολεπτα, αυτο που μου ειπε λοιπον μου ακουγεται πολυ λογικο και οντως, ισως να τα παιζουν στιγμιαια οι εντολες του ηλεκτρονικου τσοκ η γενικοτερα του ρελαντι εξ αιτιας του ανοιγματος του γκαζιου που κανω εγω! (ακους georgep- παλι ΜΕΣΑ στην διαγνωση σου σε βλεπω ) Αυτα ολα ελαβαν χωρα μεχρι τις μεσημεριανες ωρες. Ευκαιρια η μηχανη να κρυωσει τελειως, ειχε μονο το βραδυ οπου και οταν την εβαλα μπροστα (χωρις γκαζι) ηταν μια χαρα! Τωρα περιμενω το πρωι που θα την παρω παλι και θα ειναι τελειως κρυα φυσικα να δω. Αν υποθεσουμε οτι το "προβλημα" ηταν το ανοιγμα του γκαζιου κατα την εκκινηση, και δεν μου το ξαναπαρουσιασει, κανω την εξης ερωτηση: Υστερα απο τοσα χρονια "θυμηθηκε" η μηχανη να... αρχισει να μπερδευεται τα πρωτα δευτερολεπτα...;;; (περασαν ανεπιστρεπτει τα χρονια που οι μηχανες ειχαν ενα καρμπυρατερ τεσσερα καλωδια ολα και ολα και γενικα μια απλοτητα.... ). Σημερα ,δεν λεω, καλα τα ηλεκτρονικα και ολα τα μπιμπλικια αλλα σε γ@....νε στο φτερο οτι ωρα το............ θυμηθουν !!!!!! Υ.Γ Οταν την βαλω στον εγκεφαλο, γιατι θα την βαλω (πιστευω πριν γερασω ομως, γιατι ετσι οπως παν τα πραγματα με τις αντιπροσωπιες, μια ο Αυγουστος, μια οι διακοπες, μια το φορτο εργασιας.......) θα σας ενημερωσω! Οπως φυσικα και για το πως πηγε το πρωινο της... ξυπνημα ! |
|
|||
|
|||
τι κανεις;;;;;;;;;;;;BMW εχεις συντροφε οχι ZUNDAP
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS | emix | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 31 | 25-08-2009 13:15 |
Ιατρικο προβλημα ενω οδηγειτε??? | Alext | Αυτοκίνητο | 4 | 08-06-2009 20:53 |
How the R1200GS should look | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 07-06-2009 09:10 |
r1200gs 06 vs 07 | bru-ni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 29-05-2009 19:44 |
προβλημα με το διαφορικο | jj14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 16-03-2009 13:26 |