|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τί μετράει περισσότερο;;
έλα Νότη εντάξει το μηχάνημα ??? ???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν κάνω εγώ κουταμάρες (συνηθισμένο πράγμα) ή όντως η συγκεκριμένη περιοχή (εικόνα από google map) δίπλα στην Αθήνα δεν είναι ακόμα πλήρως χαρτογραφημένη. Yfrog Image : yfrog.com/3omapitp - Uploaded by Vrondosauros Αν κάποιος έχει GPS Garmin με χάρτη της Geodata (Αutodrive Hellas v 1.95) μπορεί να επαληθεύσει αν οι παρακάτω τοποθεσίες υπάρχουν;
|
|
|||
|
|||
Στήν έκδοση 1.97 υπάρχουν όλες. Πάντως δεν πιστεύω οι δύο εκδόσεις, που είναι παραπλήσιες να έχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Κάτι άλλο μήπως παίζει
|
|
|||
|
|||
μηπως να το πηγαινες στον σκορδιλη,για τσεκαρισμα;;;;
|
|
|||
|
|||
ΠΑΡΟΛΟ την κούρασή μου θα επανερθω σε λίγο
|
|
|||
|
|||
Ωραία, βρήκα δουλειά για το σαββατοκύριακο!
Ευχαριστώ Κυριάκο, χρωστάω κέρασμα! |
|
|||
|
|||
Νοτη τώρα τα είδα τα posts.... κατ' αρχήν είσαι πίσω σε version...
Υπάρχει Autodrive Hellas 1.97..... Ξεκίνα από εκεί... με αναβάθμιση μέσω του Auto Drive Hellas - Αναβαθμίσεις & Downloads ...και εν' συνεχεία θα δούμε τι άλλο πρέπει να κάνουμε... Λογικά θα σου προτείνει και αναβάθμιση του λειτουργικού... αν μου πεις τι έκδοση έχεις... θα στο πω και αυτό με βεβαιότητα!! Με αγάπη... Last edited by CPretenteriS; 27-10-2010 at 00:40. |
|
|||
|
|||
Πρετεντέρη και ΕΟD τώρα είδα το λάθος. Δεν ήταν θέμα χειρισμών αλλά χάρτη.
Είχα ονομάσει στην SD κάρτα την έκδοση 1.7 του χάρτη σαν 1.95 και την έκδοση 1,95 σαν 1.7 . Ούτως ή άλλως αναβαθμίστηκα στην 1.97 Ολα τα μυστήρια έχουν εξήγηση. gsmaniac μηπως να το πηγαινες στον σκορδιλη,για τσεκαρισμα;;;; Μερικά πράγματα όπως το GPS και το PC προτιμώ να τα σκαλίζω μόνος μου φίλε.. και φτηνότερα μούρχεται και μεγαλύτερη πλάκα έχει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σεξ, περισσότερο σεξ, με συνταγή γιατρού | syan | Κόσμος | 6 | 23-10-2010 14:10 |
Η ανακύκλωση μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας | MARK | Περιβάλλον | 3 | 22-09-2010 21:47 |
Ποιός ξέπεσε περισσότερο;;; | Carduelis | Επικαιρότητα | 21 | 15-07-2010 18:21 |
To μέγεθος μετράει !! | Carduelis | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 05-02-2010 16:06 |
To μέγεθος μετράει!!!!!!! | pepax66 | Ανέκδοτα | 5 | 10-03-2009 21:01 |