|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στρητάδικα ελαστικά για GS
Tι εννοείς "το Michelin σε άλλη κατηγορία"? Το θεωρείς καλύτερο δηλαδή ή ότι η Michelin είναι για άλλη κατηγορία μοτοσυκλετών?
|
|
|||
|
|||
δες κ τα continental trail attack ...τα φοραω τωρα στο gs κ βεντουζαρουνε στο στεγνο ,πολυ καλο ελαστικο αλλα ηρθαν πολλες παρτιδες με ελλατωματικο μπροστινο που προκαλει τρεμουλο ......
κ εγω για αλλαγη ειμαι πρην το καλοκαιρι για να ειναι φρεσκα στους δολομιτες !! κ σκεφτομαι η τα TR91 (εχω ακουσει πολυ καλα λογια, δεν με ενδιαφερει η χιλιομετρικη αποδοση,αρκει να κρατανε !!! ) η τα roadsmart 2 για τα οποια ειμαι ακομα στο ψαξιμο..... αντε και καλα ξυσιματα |
|
|||
|
|||
Continental δεν βάζω ξανά με την καμία! Είχα βάλει τα Contitrail και στα 10000χιλ περίπου, τα έβγαλα και τα πούλησα (σαν καινούρια ήταν από φθορά)! Απογοήτευση λέμε. Γλιστρήματα στα καλά καθούμενα στο στεγνό χωρίς προειδοποίηση και στο βρεγμένο...τρόμος!
|
|
|||
|
|||
Τα Dunlop μετα τα 160-170 είχα τρεμουλο ,μου αλλάξαμε απο την εταιρεια το μπροστινο μετα απο 10 μέρες αλλα το πρόβλημα παρέμενε .Πριν απο αυτα φορούσαν τα tr91 πολυ καλύτερο σε συμπεριφορά .Τα michelin έχουν καλύτερη αίσθηση σε στροφές με μεγαλύτερη κλίση καλύτερη κατευθυντηκοτητα και χωρίς τρεμουλο μέχρι τα 200.
|
|
|||
|
|||
A μάλιστα. Θενκς. Κι εμένα τα TR91 μου έχουν τρέμουλο μετά τα 160.
|
|
|||
|
|||
Σημερα τα φορεσα στο RT και αναμενω να εχω και εγω τις καλυτερες εντυπωσεις.εχω ακουση τα καλυτερα και αποφασισα να τα δοκιμασω.Αναμεινατε για περισσοτερες εντυπωσεις σε λιγο καιρο.....
|
|
|||
|
|||
...εδω που τα λεμε εχεις δικιο !..... αλλα η γνωμη μου .... Roadsmart I rulesssss!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Το περίμενα
|
|
|||
|
|||
Κύριοι μετα απο 2000 km απόλυτο ασφαλτινο σε κάθε συνθήκη ,έχω μείνει κατα ευχαριστημένος .
|
|
|||
|
|||
Για ποιο μιλάς τώρα εσύ? Για το PR3 ή για το RS2?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, Δολομιτικο μοτο-clipακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 29-06-2011 13:21 |
iOS 50 Σημαντικά νέα χαρακτηριστικά για iPhone iPod Touch και iPa | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 08-06-2011 02:23 |
Επικίνδυνα τρία στα δέκα φωτάκια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 09-12-2010 17:38 |
Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 16:05 |