|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ
Αν και έχω το 1150adv κανένα πρόβλημα με σκάλες και προβολάκια xenon....
|
|
|||
|
|||
No problemo...
|
|
|||
|
|||
ποιές τιράντες Γιώργο μου, ζουρλομανδύα θα μου προτείνετε! και μάλιστα να γράφει και BMW επάνω!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πουκαμισο που κουμπωνει αναποδα,σε λευκο χρωμα |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά με καλύψατε πλήρως.........................
|
|
|||
|
|||
Έχω τοποθέτηση σε 3 μοτό με τα χεράκια μου
Σε 1 1200gs ,κανένα πρόβλημα Σε 2 1200gs adv ,κανένα πρόβλημα με μόνη διαφορά ότι απο΄το 09 μοντέλο και μετα το μπάλανστ πρέπει να υποστιρίζει και σύστιμα can bas αλιός θα σου βγει η ένδειξη καμένη λάμπα και δεν θα ανάψουν Αν τα έχεις αγοράσει και δεν υποστηρίζουν το can bas τότε υπάρχει και καλωδίωση και όλα οκ !!!! Τον καλύτερο φωτισμό που ταιριάζει περισσότερο στον χρωματισμό των μαμά είναι 6000 kelvin |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Nα κάνω μια διευκρίνιση σ' αυτά που λέει ο Άρης ... Canbus, είχαν και οι προηγούμενες από το 2009 ... Το πρόβλημα είναι σε συγκεκριμένους τύπους balast, που δεν τους αναγνώριζε το canbus .... Τότε έβγαζε ένδειξη lampf αλλά με τα φώτα να ανάβουν κανονικά ... Εκεί, θέλει μια αντιστασούλα κ είναι όλα ΟΚ, χωρίς να χρειάζεται καλωδίωση ειδική .... Όσο για την θερμότητα του χρώματος ..... νομίζω είναι θέμα υποκειμενικό .... Αυτό που μοιάζει με της "μαμάς" είναι τα 3000 kelvin, μιας κ τα 3000 είναι πιο κοντά στο χρώμα του αλογόνου .... .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
XENON TOURATECH ΦΩΤΑ ΓΙΑ GS | ekatontarxos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 22-03-2010 20:13 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΣΗ... | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 17-02-2010 16:42 |
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΣ ΒΑΛΙΤΣΩΝ "ΜΑΜΑΣ" !!! | NIKOS PAPADOPOULOS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 16-02-2010 20:01 |
TA ΦΩΤΑ ΣΑΣ | katsab | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 24-01-2010 14:30 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ;;;;;;;;;;; | manro | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 1 | 29-04-2009 07:02 |