|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Zitw allagi selas F 650 gs....me dakar
Κανένα νέο;
|
|
|||
|
|||
hm,rotisa kai ematha brika kapoion pou kanei hronia seles,tapertsieris,exei kai diafores seles stin bitrina tu,tha pao na rotiso kai ekei!
|
|
|||
|
|||
loipon paizei mia kali eukairia sto germaniko ebay pou pisteuo tha me bolepsei poly....poulane mia hamili sela gia to aplo f 650 gs.to thema einai na tairiazei sto dakar mu.i prosfora ligei se 4 meres elpizo kapoios na me symboulepsei...prin kano kapoia kinisi.
|
|
|||
|
|||
Αν μπορουμε παρακαλω να γραφουμε Ελληνικα για να μη παιδευομαστε νε διαβαζουμε.Ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
λεω...οτι παιζει μια καλη ευκαιρια στο γερμανικο ebay...πουλανε μια χαμηλη σελα για f 650 gs(ειναι 3-4 πιο χαμηλη απ την κανονικη της f 650 gs-που παλι ειναι πιο κοντη απ'τις dakar.Η προσφορα λιγει σε 4 ημερες...θελω να μαθω αν η σελες των f 650 gs και των f 650 gs dakar μπορουν να τοποθετηθουν και στα 2--αν ειναι κοινες
|
|
|||
|
|||
3-4 εκ.
|
|
|||
|
|||
Hallo Stefi Orf!!!!
Χαμήλωσα και εγώ πριν από 2 μήνες τη σέλα μου (GS 650) σε έναν πολύ καλό και οικονομικό τύπο από Αίγυπτο στο Μεταξουργείο.....πέφτει λίγο μακριά....Εγώ πάντως αισθάνθηκα πολύ μεγαλύτερη σιγουριά. Δεν ξέρω αν είναι καλή σκέψη να αγοράσεις από ebay σέλα μηχανής. Εμένα αυτός ο τύπος στο Μεταξουργείο μου την έφαγε λίγο με έβαλε να καθίσω, την πήρε πιο πολύ, έκανα μερικές βόλτες και αφού ήταν όλα εντάξει μου την έφτιαξε. Πάντως καλή επιτυχία στο ψάξιμό σου!!!!! |
|
|||
|
|||
ευχαριστω πολυ θα το ψαξω και απ αυτη την πλευρα..παλι
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω μιας και είμαι γνώστης αλλά η απόσταση βλέπεις, αυτό που θα προτείνω είναι αυτό που λέμε ,ραμμένη και κομμένη επάνω σου είναι το μόνο που κατά την γνώμη μου θα έχει καλό αποτέλεσμα ………….
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητώ για R1150GSA | antonis1150GSA | Ζήτηση | 6 | 06-10-2009 02:02 |
Τεχνητά δέντρα ενάντια στη κλιματική αλλαγή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 04-09-2009 23:25 |
Η αλλαγή κλίματος “σβήνει” τα παγκόσμια μνημεία | skippybi | Περιβάλλον | 8 | 21-08-2009 13:58 |
Ζητώ μεταχειρισμένι σασμάν για BMW GS 1200 Adventure | mlock | Ζήτηση | 14 | 05-08-2009 18:51 |
αλλαγή και γκουπ στο κιβώτιο! | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 13-06-2009 12:24 |