|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυξημένη κατανάλωση
Τότε πιθανόν έχεις πρόβλημα. Κι εγώ κάπου στα 260-270 χλμ βγάζω μέχρι να ανάψει το λαμπάκι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίγο πριν από το service όμως είχα πάει για την ανάκληση στο φλοτέρ τεπόζιτου, το οποίο πρόβλημα και είχε παρουσιάσει στο δικό μου. Δεν ξέρω μήπως εκεί την κάνανε |
|
|||
|
|||
ατιμο πραγμα το 800αρι!! τσ !! τσ!!! τσ!!!!!
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου υπολογισε την καταναλωση ¨μηχανικα¨(φουλαρω-μηδενιζω) 2-3 φορες και βρες μεση καταναλωση litra/100klm. Τοτε μονο εχεις πραγματικη καταναλωση .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου κάηκε και η λάμπα στα μπροστινά φώτα σήμερα |
|
|||
|
|||
δε τη πετας λεω γω!
|
|
|||
|
|||
έτοιμος είμαι
|
|
|||
|
|||
Μήπως να άλλαζες και πρατήριο;
|
|
|||
|
|||
Έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
- Ρυθμιση δεν ξερεις αν σου εκαναν. - Οσο αφορα το φλοτερ, βενζινη βαζεις με το που θα σου "πει" η μηχανη ή βαζεις με τον χιλιομετρητη; Αν βαζεις με βαση την ενδειξη της μηχανης και εφοσον σου "εβαλαν χερι" στο φλοτερ, τοτε εκει εχει γινει η ματσολια!!! *Οσο για το λαμπακι, μην δινεις σημασια, εμενα καηκε εχθες και το αλλαξα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μαγνητάκια που βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου.Αξίζουν; | Aciman68 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-11-2009 09:39 |
Η λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 03-11-2009 13:37 |
10 απλές συμβουλές για οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου | Alext | Αυτοκίνητο | 14 | 18-09-2009 23:48 |
Υψηλή; κατανάλωση. | fmargaritis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 05-05-2009 02:11 |