|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eίναι Μακεδονία Ελληνική ή όχι ????
Απόσπασμα:
Εεεεεεεεετσι!!!!!!!!!!! Και ο Βουκεφαλας δεν ειχε καμμια συγγενεια με τα κοπροσκυλα τους!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ????
Απόσπασμα:
Is Macedonia Hellenic YES or NO Click on an option to vote
YES 425,151 71% NO170,198 28% |
|
|||
|
|||
πολλά τα όχι και λίγα τα ναι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
O Βουκεφάλας ήταν άλογο με τα μουλάρια τους θα εννοείς! Αν και έχω ψηφίσει από παντού δύο - τρεις φορές κατάλαβαίνεται τι μούφα είναι η ψηφοφορία χωρίς όνομα ή email θα γίνουν οι Σκοπιανοί εκατομμύρια! |
|
|||
|
|||
ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΗΤΗ |
|
|||
|
|||
Μπα, κοπροσκυλα-κοπροσκυλα.....Ουτε για μουλαρια δεν κανανε!!!!
|
|
|||
|
|||
Ένα λαμπρό υπόδειγμα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση της ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει: Ο λόγος του Έλληνα μόνιμου αντιπροσώπου στον ΟΗΕ.
«Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όταν δάμασε τον Βουκεφάλα, κατά τον γυρισμό του και περνώντας τον Αξιό και βλέποντας το νερό, σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για μπάνιο. Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του, τα ακούμπησε στον βράχο και μπήκε στο νερό. Όταν βγήκε και θέλησε να ντυθεί, τα ρούχα του είχαν εξαφανιστεί. Τα είχε κλέψει ένας Σλάβος της Μακεδονίας.» Τότε πετάχτηκε οργισμένος ο Σλαβομακεδόνας εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ κι άρχισε να φωνάζει «Τι είναι αυτά που λες; Οι Σλάβοι δεν ήταν εκεί, τότε.» Οπότε ο Έλληνας εκπρόσωπος χαμογέλασε και είπε: «Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορώ να ξεκινήσω την ομιλία μου...»! |
|
|||
|
|||
Εχω ψηφίσει πολλές φορές και συνεχιζω.....
|
Tags |
hellenic, μακεδονια, macedonia |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα BMW K1600LT Eίναι αλήθεια ή Μύθος | pepax66 | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 06-06-2009 08:01 |
Έ όχι και έτσι! | NLS | Ανέκδοτα | 20 | 15-04-2009 02:25 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 10-04-2009 00:27 |
Επείγον !!!!! Ψηφοφορία για τη Μακεδονία .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 11 | 22-02-2009 16:51 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 11:25 |